Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Βαρέθηκα να με… χωρίζουν με τον Φάνη Μουρατίδη

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Real Life και την Κορύνα Μαντάγαρη, και αναφέρθηκε και στις φήµες που ήθελαν τον γάµο της με τον Φάνη Μουρατίδη να διέρχεται κρίση.
“Είναι κάτι που λέγεται την τελευταία διετία κατ’ εξακολούθηση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν σταµατούν να µας χωρίζουν. Βαρέθηκα να µε χωρίζουν. Μου τηλεφώνησαν και µε ρώτησαν αν χωρίζω. ∆εν είναι αστείο να παίζεις µε αυτά τα πράγµατα. Το θεωρώ κουτσοµπολιό της ρούγας να γράφουν για ένα ζευγάρι µετά από δέκα χρόνια γάµου ότι χώρισε. Στην αρχή µε στενοχωρούσε και µετά σταµάτησα να ασχολούµαι. Γιατί έχουµε παιδιά που µεγαλώνουν, πάνε σχολείο. ∆εν είναι ωραίο να λέγονται τέτοια πράγµατα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, η ηθοποιός έθιξε και το θέμα της ζήλιας και αν υφίσταται ανάμεσα σ’ εκείνη και τον σύζυγό της, λέγοντας: “Πρέπει να υπάρχει το απαραίτητο αλατοπίπερο στη σχέση, µια ζήλια, ένα ερέθισµα να σε ανεβάζει, να σε τροφοδοτεί. Αυτό μπορεί, εκεί που έχεις κοιµηθεί λίγο, να σε φέρει σε εγρήγορση”.

Σχετικά με το τι είναι αυτό που κάνει ο σύζυγός της και την εκνευρίζει, είπε ειλικρινά: “Είναι δεδοµένο πως µετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας κάνουµε πράγµατα στην καθηµερινότητά µας και εκνευρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ο Φάνης είναι ξεχασιάρης, σε αντίθεση µε εµένα, που είµαι συνεχώς αλέρτ”.

Ωστόσο, μετά από τόσα χρόνια γάμου, επιβάλλεται πως θα έχουν και ένα μυστικό ανανέωσης που κρατά την σχέση τους ζωντανή. Ποιο είναι; “Τα ταξίδια και οι εκδροµές είναι αυτές που µας ανανεώνουν και µας δίνουν δύναµη. Είτε µόνοι µας είτε µε τα παιδιά. Οι στιγµές αυτές είναι ανεκτίµητες. Αυτό είναι και το δώρο που µου έκανε ο Φάνης στα γενέθλιά µου στις 28 Αυγούστου, ένα ταξίδι-έκπληξη. ∆υστυχώς, λόγω γυρισµάτων που έχουµε και οι δύο, θα το πραγµατοποιήσουµε σε λίγους µήνες”.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα