Στοματικό σεξ: Η ιδανική στάση για να το απολαύσεις!

Κακά τα ψέματα, από τις πιο ωραίες δραστηριότητες στο σεξ είναι το να απολαμβάνεις το στοματικό σεξ που σου κάνει ο σύντροφός σου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μια γυναίκα, από το να ξαπλώνει με την άνεσή της και να της χαρίζουν την ηδονή, με ολίγη από… οργασμό, ενώ αυτή δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα περισσότερο από το να απολαύσει τη γλώσσα (κι όχι μόνο) του καλού της που την περιποιείται όπως πρέπει.

Εάν μέχρι τώρα είχες υπόψη σου μερικές πιο… κλασικές στάσεις για να χαρείς κι εσύ το στοματικό σεξ, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε μια ακόμα καλύτερη πόζα, η οποία θα σε εξυπηρετήσει στο έπακρο.

Κάτι σαν… 69

Εάν έχεις, που λογικά θα έχεις, στην ευρεία βάση των σεξουαλικών σου δεδομένων την στάση 69, ότε δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τη στάση που θα σου περιγράψουμε.

Ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι σας με τα πόδια του λίγο ανοιχτά και ελαφρώς λυγισμένα, δημιουργώντας μια μικρή γωνία.

Εσύ ξαπλώνεις επάνω του ανάσκελα, με τα πόδια σου ανοιχτά και τον κόλπο σου ακριβώς μπροστά στο στόμα του. Με την άνεσή σου ακουμπάς το κεφάλι σου στα λυγισμένα του πόδια και είσαι έτοιμη να απολαύσεις τον στοματικό έρωτα.

Για τους πιο… φανατικούς του είδους, με τα ελεύθερα χέρια του ο σύντροφός σου μπορεί να χαϊδεύει το στήθος σου, ενώ επίσης μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία της γλώσσας του, χρησιμοποιώντας και τα δάχτυλά του.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Σχετικά άρθρα