Πώς θα κάνεις το στήθος σου «εργαλείο» του σεξ!

Στο σεξ είναι καλό να συμμετέχει το σώμα σου στο σύνολό του. Χέρια, πόδια, στόμα και φυσικά το στήθος σου είναι σημεία που μπορεί να κάνουν τη σεξουαλική πράξη με τον καλό σου ή τέλος πάντων με όποιον εσύ θέλεις, μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ηδονής, απόλαυσης και φυσικά πολλαπλών οργασμών.

Πώς, όμως, μπορείς να κάνεις το στήθος σου ενεργό πρωταγωνιστή των ερωτικών σου επιθυμιών και των σεξουαλικών του φαντασιώσεων;

Στην πρόταση που ακολουθεί δεν είναι απαραίτητο να έχεις μεγάλο στήθος. Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο το…σουτιέν σου!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το περίφημο «ισπανικό», τον αυνανισμό δηλαδή του πέους του συντρόφου σου με το στήθος σου, στη διχάλα του οποίου κλείνεις το όργανο του καλού σου, κάνοντας τη γνωστή παλινδρομική κίνηση ώστε να τελειώσει ή εναλλακτικά να ερεθιστεί περισσότερο.

Η κίνηση που θα σου προτείνουμε και θα σου περιγράψουμε έχει το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλο στήθος, που – κακά τα ψέματα – στο κλασικό «ισπανικό» είναι προαπαιτούμενο.

Πώς γίνεται;

Εσύ παίρνεις την κλασική θέση για το «ισπανικό», γονατίζοντας δηλαδή μπροστά στο πέος του καλού σου. Προσοχή! Τεντώσου λίγο, ώστε το μόριό του να είναι στο ύψος του στήθους σου. Σημείωση: ΔΕΝ πρέπει να έχεις αφαιρέσει το σουτιέν σου.

Στη συνέχεια ο καλό σου τοποθετεί το πέος του μέσα από το σουτιέν σου, από την κάτω μεριά. Με τον τρόπο αυτό το στήθος σου είναι ουσιαστικά έτοιμο να δεχτεί το μόριό του, ώστε να ακολουθήσει η γνωστή και μη εξαιρετέα διαδικασία του «ισπανικού».

Σημείωση 2η: Καλό θα είναι, εφόσον έχεις μικρό στήθος, να φοράς ένα σουτιέν το οποίο τονίζει το στήθος σου, σηκώνοντάς το προς τα πάνω.

Είσαι, πλέον έτοιμη να χαρίσεις στον καλό σου την ηδονή!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα