Πώς φλερτάρουν τα ζώδια μέσα από το Facebook;

Η επικοινωνία μέσα από το διαδίκτυο, και κυρίως μέσα από το facebook είναι πια γεγονός, καθώς συμβαδίζει με τους σύγχρονους ρυθμούς μας και έχουμε ζήσει το φλερτ και δει τις ρομαντικές γνωριμίες να ανθίζουν και να εξελίσσονται σε κάτι σταθερό και όμορφο. Βέβαια, πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος εξαπάτησης, επειδή δεν γνωρίζεις το άλλο πρόσωπο από κοντά, ωστόσο είναι αρκετά διαδεδομένο το φλερτ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν μπορείς πλέον να αποφύγεις την νέα μόδα.. Έτσι λοιπόν, και τα ζώδια, έχουν το δικό τους διαδικτυακό προφίλ, συμβαδίζουν με την μοντέρνα τάση ζευγαρώματος και σύμφωνα με τα κύρια χαρακτηριστικά τους, φλερτάρουν ανάλογα και αναζητούν κάτι μόνιμο ή μια περιστασιακή σχέση.

Σύμφωνα λοιπόν με την αστρολογία και πριν προχωρήσεις σε μια πιο προσωπική συνομιλία ή τετ α τετ συνάντηση, διάβασε το στυλ κάθε ζωδίου και πάρε τα μέτρα σου.

 

Κριός

Ο Κριός σερφάρει στο facebook, αρκετά δυναμικά, χωρίς όμως να χάνει τον χρόνο του, μια που είναι παιδί της δράσης και θα μπει κατευθείαν στο ψητό και θα σου κάνει πολλά like και θα στείλει πονηρά μηνύματα. Βέβαια να ξέρεις ότι του έχει γίνει συνήθεια, και δεν έχεις μόνο εσύ, την αποκλειστικότητα, όμως είναι στο χέρι σου να τον κερδίσεις με έξυπνες ατάκες, και εικόνες που απεικονίζουν το μοντέρνο στυλ σου. Γρήγορα θα ζητήσει να σε γνωρίσει από κοντά και τώρα είναι στην κρίση σου να τον εμπιστευτείς, δεν έχεις να χάσεις και κάτι.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος σερφάρει στο facebook, τεμπέλικα, παιζει τα παιχνίδια του, και είναι αρκετά επιφυλακτικός, καθώς εάν σε σταμπάρει, θα κάνει πολλές μέρες να σου στείλει μήνυμα ή να κάνει τα like του, καθώς δεν έχει αποφασίσει, εάν του ταιριάζει αυτός ο τρόπος προσέγγισης και τελικά επικοινωνίας. Ωστόσο, επειδή είναι παιδί της Αφροδίτης, και δεν μπορεί τελικά να αντισταθεί στην ωραία, αισθησιακή εικόνα σου, θα θελήσει να σε γνωρίσει και να το πάει και παρακάτω. Γενικά όμως, νιώθει μια ανασφάλεια και δεν προτιμά τη νέα μόδα.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος σερφάρει στο facebook, με άνεση, είναι η δεύτερη φύση του, το διαδίκτυο και μιλάει συνέχεια με άτομα που δεν γνωρίζει, κάνει like σε φωτογραφίες και γενικά συγχρονίζει όλες του τις δουλειές, ανάλογα και είναι πολύ ενεργός. Φυσικά και θα στείλει μηνύματα, θα σε προσκαλέσει άμεσα σε πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου και μπορεί να μην σε θυμάται, όταν παρουσιαστείς μπροστά του, αλλά μαζί του δεν μπορείς να σκέφτεσαι κάτι σοβαρό και μόνιμο.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σερφάρει στο facebook, με κρυφό προφίλ, συχνά χωρίς φωτογραφία, εκτός εάν θέλει να προωθήσει τη δουλειά του και άμα σε προσεγγίσει, να ξέρεις ότι σε παρακολουθεί καιρό και ξέρει όλες τις δραστηριότητες σου, γιατί έτσι μόνο αισθάνεται ασφαλής για να το πάει και παρακάτω. Δεν έχει πολλούς φίλους, κινείται γύρω από το οικογενειακό, φιλικό του περιβάλλον και δύσκολα απαντάει σε μηνύματα από άτομα που δεν γνωρίζει. Γενικά διατηρεί μια στάση χαμηλών τόνων και δεν εμπιστεύεται το facebook για να κάνει μια σχέση.

 

Λέων

Ο Λέων σερφάρει στο facebook, δυναμικά και κάνει αισθητή την παρουσία του, με το να προβάλλει τα προσόντα του, να προωθεί τις δραστηριότητες του και γενικά κολακεύεται από τα like και τις καρδούλες, κάτω από την εικόνα του. Το Λιονταράκι όμως, και στην προσπάθεια του να σε γοητέψει, θα πει ψέμματα και θα δείξει μια όχι τόσο αληθινή εικόνα. Για αυτό και κράτα μικρο καλάθι και μην παραξενευτείς, εάν πας να τον συναντήσεις και δεις έναν “άλλον” άνθρωπο.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος σερφάρει στο facebook, κάπως συγκεκριμένα, δηλαδή θα πέσεις επάνω του, γιατί έχετε κάτι κοινό, μοιράζεστε κάποια πράγματα και δεν είσαι ένας άνθρωπος που προβάλλει την εικόνα του. Θα ασχοληθεί πρώτα με αυτά που ανεβάζεις, κάπως βέβαια χλιαρά, χωρίς πάθος και εάν υπάρχει ενδιαφέρον, από την πλευρά σου, μπορεί να προχωρήσει σε κάτι πιο προσωπικό. Ουδέτερη η στάση του, ούτε ναι, ούτε όχι.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός σερφάρει στο facebook, με ενδιαφέρον, συνηθίζει να μιλάει με άτομα, συμμετέχει αρκετά σε κύκλους, γιατί πάνω απ’ολα θέλει να είναι μέσα στα πράγματα και κοινωνικός. Φλερτάρει συνεχώς με μηνύματα και εάν κάνεις εσύ, την πρώτη κίνηση, θα πέσει με ευκολία στα δίκτυα σου, γιατί το ξέρεις, ότι δεν μπορεί να πει όχι και δεν χαλάει χατίρια. Συνέχεια αλλάζει τους διαδικτυακούς φίλους, και αποφεύγει την πίεση και τον έλεγχο.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός σερφάρει στο facebook, με προφιλ χωρίς εικόνα ή ακόμα και με ψεύτικο, ίσως έχει και δυο τρία προφιλ, για να παίζει σε πολλά ταμπλό, αλλά και να μην δίνει δικαιώματα. Αποφεύγει να προβάλλει την ιδιωτική του ζωή, ωστόσο στα μηνύματα, εύκολα γίνεται επικίνδυνα τολμηρός και μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, Εάν σου αρέσουν τα αινίγματα, μπορείς να δώσεις το πράσινο φως, όμως μην περιμένεις να εμφανιστεί εύκολα μπροστά σου..Το σίγουρο είναι ότι θα προβληματιστείς.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης σερφάρει στο facebook, ελεύθερα, χωρίς ταμπού, δεν έχει προκαταλήψεις και είναι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και προτάσεις , καθώς είναι λάτρης της περιπέτειας. Έτσι, γρήγορα θα μπει στο παιχνίδι με τα like και τις καρδούλες, αλλά εύκολα φεύγει το ενδιαφέρον του ή παίζει ταυτόχρονα και σε άλλα post, οπότε θα σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και θα αρχίσεις την παρακολούθηση. Σε δεσμεύει με τον τρόπο του, χωρίς όμως να δένεται μαζί σου. Καλύτερα μην το τολμήσεις, εκτός , εάν είσαι και εσύ Τοξότης.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως σερφάρει στο facebook, με μέτρο, θα πει ναι σε φλερτ και γνωριμίες, πάντα όμως, και από πριν, θα έχει ελέγξει το προφιλ σου και θα ταιριάζεις με τις αρχές του , αλλά και την..κοινωνική του θέση. Έτσι και εφόσον, έχετε τα ίδια στάνταρ, τότε θα προχωρήσει σε μηνύματα χωρίς πολλά like και θα θελήσει να σε γνωρίσει από κοντά, και ότι προκύψει. Σοβαρά τα πράγματα και από την αρχή. Εάν σου αρέσει, προχώρα το.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, σερφάρει στο facebook, καθώς εκεί γράφει συνέχεια για τους προβληματισμούς του, προβάλλει τα ιδανικά του και γενικά συμμετέχει ενεργά και με δυνατά πιστεύω στην διαδικτυακή επικοινωνία. Έτσι, και χωρίς φραγμούς και περιορισμούς θα παίξει μαζί σου, θέλοντας όμως να κρατήσει την επαφή, κυρίως μέσα από τα like και τα μηνύματα. Δύσκολα να έρθει να σε συναντήσει, εκτος εάν είναι μοιραίο, δηλαδή γραφτό να γίνει.

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς, σερφάρει στο facebook, ανεβάζει φωτογραφίες, γράφει ποιήματα και συχνά μιλάει μέσα από post για να εκφράσει τα συναισθήματα του και το status του. Ερωτεύεται συχνά μέσα από το facebook, λατρεύει την εικόνα σου και μπορεί να υποσχεθεί αιώνια αγάπη και χωρίς καν να σε γνωρίζει. Μιλάει λοιπόν εύκολα με μηνύματα και γνωμικά, και περιμένει και από σένα το ίδιο. Ξαφνικά όμως χωρίς εξηγήσεις, μπορεί να εξαφανιστεί, αφού πρώτα διαγράψει τη φιλία σας ή σε μπλοκάρει. Κάποια στιγμή, και σίγουρα, επιστρέφει για να απολογηθεί.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα