Έδειξε 11αδα ο Στέφενς

Μπροστά σε 5.000 φιλάθλους του ΠΑΟΚ έγινε η σημερινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται πως καταλήγει στην 11αδα που θα ξεκινήσει στο φιλικό με την Νις, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι με την Μέταλιστ.

 

Στο δεύτερο κάλεσμα της ομάδα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα στην ανοιχτεί προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Ο κόσμος του Δικεφάλου αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Χουμπ Στέφενς ζητώντας νίκη επί της Μέταλιστ. Αυτή την φορά στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρατάχθηκε με όλα τα αστέρια της, παλιούς και νέους. Από τους Λίνο και Γκαρσία μέχρι τους Λούκας και Νέσιντ.

Για τον Τσέχο φορ ήδη στην Τούμπα του δώσανε το προσωνύμιο «Αλάνι». Έτσι λοιπόν μετά τον Μουσλίμοβιτς και ο Νέσιντ άκουσε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ένα αγαπημένο τους σύνθημα «Νέσιντ αλάνι…». Πολλά ήταν τα χειροκροτήματα και για τους Λούκας, αλλά και Σαλπιγγίδη.

Εκτός από το καθιερωμένο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις είχαμε ένα οικογενειακό διπλό σε όλο το γήπεδο. Ο Στέφενς χώρισε σε δύο ομάδες τους παίκτες του, με την κόκκινη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Χακόμπο στο τέρμα, στην άμυνα οι Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Τζανδράρης, Κατσικάς. Στα χαφ οι Γκαρσία, Κάτσε με τον Βούκιτς μπροστά τους. Στα αριστερά ο Ολίσε, δεξιά Γιάννου και στην κορυφή ο Αθανασιάδης

Στην ομάδα με τα άσπρα αγωνίστηκαν οι: Γλύκος στο τέρμα. Στην άμυνα οι Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ και Κατσουράνης. Στα χαφ οι Τζιόλης και Λάζαρ με τον Λούκας στον άξονα. Στα αριστερά ο Γεωργιάδης, δεξιά Λόρενς και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαλπιγγίδης.

Στη συνέχεια ο Στέφενς έκανε μία αλλαγή στην ομάδα των «άσπρων»,που όπως δέιχνον τα πράγματα θα είναι και η 11αδα που θα ξεκινήσει στο φιλικό με τη Νις και ενδεχομένως στο πρώτο παιχνίδι με την Μέταλιστ. Ο Νέσιντ πήρε τη θέση του Λόρενς, ενώ άλλαξε και το σύστημα σε 4-4-2.

 

πηγη gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα