4… σπιτικά sex toys που θα σε «απογειώσουν»!

Δεν λέμε, καλό το σεξ, όμως για να το πας σε άλλο επίπεδο σίγουρα χρειάζεσαι και κάποια βοηθήματα, ας τα πούμε sex toys.

Εάν αρχικά πίστεψες ότι θα πρέπει να βγεις από την άνεση του σπιτιού σου και να πας σε κάποιο sex shop για να τα προμηθευτείς, σε ενημερώνουμε ότι υπάρχουν 4 πολύ καλές προτάσεις για να αποκτήσεις τα δικά σου… σπιτικά sex toys.

Γιατί δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Κολιέ με πέρλες

Εάν θέλεις να ασχοληθείς με το… πέος του καλού σου προσφέροντας χειρανακούφιση, τότε είναι σίγουρο ότι θα βρεις την ιδέα που ακολουθεί ιδιαίτερα καλή: Πάρε το κολιέ από πέρλες που έχεις και τύλιξε απαλά το πέος με αυτό. Προσοχή! Μην κάνεις το λάθος και το σφίξεις πολύ, θυμήσου ότι δεν πας να το πνίξεις, αλλά να το κάνεις να περάσει καλά.

Η αίσθηση της πέρλας πάνω στο πέος θα ερεθίσει ιδιαίτερα τον καλό σου, ενώ παράλληλα μπορείς να ρουφάς απαλά τη βάλανο και αν χαϊδεύεις τους όρχεις του.

Μαξιλάρια

Όπως όλοι, έτσι κι εσύ κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις κάνα δυο μαξιλάρια στο σπίτι σου και ειδικότερα στο κρεβάτι σου. Για να ερεθίσεις τον κόλπο σου ακόμα περισσότερο, μην διστάσεις να τα ενώσεις και να τρίψεις το αιδοίο σου επάνω τους. Έτσι, μπορείς αν θέλεις ακόμα και να ολοκληρώσεις αυνανιζόμενη.

Αγγούρια

Άνοιξε το ψυγείο σου και πιάσε τα αγγούρια από το ντουλαπάκι με τα λαχανικά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φυσικές ραβδώσεις της φλούδας των αγγουριών θυμίζουν τις διογκωμένες φλέβες του πέους, χαρίζοντάς σου ιδιαίτερα έντονη απόλαυση. Προσοχή! Μην ξεχαστείς και τα καθαρίσεις! Θυμήσου ότι δεν φτιάχνεις χωριάτικη σαλάτα!

Ξύλινες κουτάλες

Οι κουτάλες που έχεις στην κουζίνα σου δεν είναι μόνο για τη μαγειρική. Η μακρουλή ξύλινη λαβή τους μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις σε έντονο οργασμό, εάν κι εφόσον είσαι αρκετά ερεθισμένη, θυμίζοντας έναν πιο λεπτό δονητή! Επίσης, οι πιο μερακλήδες μπορεί να τις χρησιμοποιήσουν και για το λεγόμενο spanking.

Καλή διασκέδαση!

Διάβασε σχετικά άρθρα: Αυνανισμός και «sex toys»: 6 μυστικά για απίστευτους οργασμούς!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα