Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/09

Μπορεί αυτό το Σάββατο να ξεκινά με διάθεση για απολαύσεις, ξεκούραση και λίγη… τεμπελιά λόγω της Σελήνης στον Ταύρο, αλλά προς το βραδάκι με την Σελήνη στους Διδύμους, η διάθεση μας για κοινωνικοποίηση και… κουβεντούλα, αυξάνεται!

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς να ηρεμήσεις και να ησυχάσεις, Κριέ. Η σημερινή μέρα θα σου δείξει, πως τα πράγματα οδηγούνται σε καλύτερες καταστάσεις, ενώ κι η τελική τροπή θα είναι αυτή που επιθυμείς, αφού οι κόποι σου δε θα πάνε χαμένοι. Κοίτα να το απολαύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην τραβάς άλλο το σχοινί, Ταύρε μου, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει κι αυτό δε σε συμφέρει καθόλου. Η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Δε θα χάσεις κάτι, αν δώσεις λίγο χώρο και στους άλλους. Όταν το κάνεις, θα δεις πως δεν είναι τόσο τρομερό, όσο το φανταζόσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επικριτικός με τους φίλους σου, Δίδυμέ μου. Τις δικαιολογίες και τα ελαφρυντικά του εαυτού σου, δώσε και στους άλλους, διαφορετικά, θα τους κάνεις να σου κρύβουν πράγματα και να σου λένε ψέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, η μέρα είναι καλή για να αναθερμανθούν σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λόγω της επιβαρυμένης σου καθημερινότητας. Φρόντισε, λοιπόν, να μη χάσεις τους φίλους σου χωρίς λόγο, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι.

ΛΕΩΝ: Οι ιδέες και τα σχέδιά σου είναι εξαιρετικά, Λέων, και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο κουράγιο για την υλοποίησή τους. Σήμερα, θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα σε στηρίξουν και θα σου δώσουν ψυχική δύναμη κι αυτοπεποίθηση, στο βαθμό που χρειάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, η μέρα προσφέρεται για να θέσεις νέους στόχους. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τους επιτύχεις, αρκεί εσύ να το πιστέψεις πρώτα. Οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες και μ’ ένα σωστό πρόγραμμα μπορείς να κάνεις θαύματα. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΖΥΓΟΣ: Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, Ζυγέ, κι είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις για οποιονδήποτε λόγο. Καλό θα ήταν να μην αγνοήσεις μερικές καλές συμβουλές από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σε βοηθήσουν στη νέα σου αρχή. Εσύ τόλμα κι όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι θα σε βγάλει η σημερινή μέρα, Σκορπιέ. Εμπιστεύσου ανθρώπους και γεγονότα, για να οδηγηθείς σε λύσεις, που μέχρι τώρα σου φαίνονταν αδύνατες. Δε χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις, αλλά μελετημένες και μεθοδευμένες επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δεν πετάξεις τις εμμονές από πάνω σου, Τοξότη, δε θα μπορέσεις ν’ αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη τύχη που θα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, ώστε οι εξελίξεις να σε βρουν ετοιμοπόλεμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις που είχαν λάβει χώρα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Αιγόκερε, τώρα πια παύουν να υφίστανται κι ευτυχώς χωρίς απώλειες για όλους. Σήμερα, η μέρα ευνοεί τέτοιες υποθέσεις κι είναι ευκαιρία να βάλεις σε νέα βάση τη σχέση σου με την οικογένειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πράγματα δε θα σου έρθουν ουρανοκατέβατα, Υδροχόε μου, αλλά πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου προς την κατεύθυνση που θέλεις. Άλλωστε, η τύχη είναι με το μέρος των τολμηρών.

ΙΧΘΥΣ: Η πολυάσχολη καθημερινότητά σου, Ιχθύ, δε σου επιτρέπει ν’ ασχοληθείς με τους άλλους και τα προβλήματά τους. Σήμερα όμως, που θα σου ζητήσουν βοήθεια, φρόντισε να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να τους τη δώσεις. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς και θα εκτιμηθεί.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα