Ντόντα Μιράντα-Ντενίζ Σεβέρο: Ο γάμος των 700.000 δολαρίων του πρώην της Αθηνάς Ωνάση- Η αυτοκτονία της πρώτης του γυναίκας και η… κατάρα που άφησε

Ο γάμος του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα) με την αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο έχει γίνει θέμα την τελευταία εβδομάδα αφού συνεχώς βγαίνουν νέες φωτογραφίες του ζευγαριού τόσο από τον γάμο όσο και από τον μήνα του μέλιτος. Φυσικά ο πρώην της Αθηνά Ωνάση δεν θα μπορούσε να κάνει έναν λιγότερο χλιδάτο γάμο. Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι αλλά και το παρελθόν που εύχονται να μην τους καταδιώκει σε όλη τους ζωή θα δούμε αμέσως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo????????☀️???? (@denizesevero) στις

Ο υπερπολυτελής γάμος

Φυσικά ο γάμος του πρώην της Αθηνάς Ωνάση δεν θα μπορούσε να είναι… ταπεινός. Άλλωστε τα 11 εκατομμύρια δολάρια που έχει πάρει από το διαζύγιό του με την Αθηνά του επιτρέπουν να έχει μία… άνεση. Ο 45χρονος γαμπρός κατάφερε να κερδίσει τόσα εκατομμύρια καθώς είχε υπογράψει ειδικό προικοσύμφωνο πριν από τον γάμο. Πόσα λοιπόν ξόδεψε για τον γάμο του; Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης το κόστος ξεπέρασε τα 700.000 δολάρια!

Με την Ντενίζ Σεβέρο και την κόρη του από τον πρώτο του γάμο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doda Miranda – Atleta Olimpico (@dodamiranda) στις

Η τελετή έγινε στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που φυσικά δεν του λείπει η πολυτέλεια. Που άλλωστε θα μπορούσε να καλέσει τους πάνω από 500 καλεσμένους του γάμου του; Φυσικά δεν έλειπαν και διάσημοι όπως ο Κακά ο οποίος είναι όπως λέγεται κολλητός φίλος του Αλβάρο.

Η δεξίωση που ακολούθησε σίγουρα δεν άφησε δυσαρεστημένους ούτε το ζευγάρι ούτε τους καλεσμένους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doda Miranda – Atleta Olimpico (@dodamiranda) στις

Όταν ο γαμπρός έβαλε τα κλάματα

Η Ντενίζ Σεβέρο η οποία θεωρείται μία από τις ομορφότερες παρουσίες στην χώρα της έβαλε ένα μακρύ νυφικό με δαντέλα, με τεράστια ουρά ενώ την εμφάνιση συμπλήρωνε το πέπλο. Ίσως η εκθαμβωτική της παρουσία έκανε τον Αλβάρο να βάλει τα κλάματα μόλις είδε τη σύντροφό του. Ή ίσως η ευτυχία που ένιωθε εκείνη τη στιγμή να μην τον βοήθησε να συγκρατηθεί.

Οι φωτογραφίες από τον γάμο όπως και το βίντεο που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram την Παρασκευή φανερώνουν τον έρωτά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Yulia Breskho @ (@kellybreskho) στις

Ποια είναι η Ντενίζ Σεβέρο που πήρε τη θέση της Αθηνάς Ωνάση;

Η Ντενίζ Σεβέρο δεν είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι έχει υπάρξει μοντέλο. Η καριέρα της ξεκίνησε από το μόντελινγκ. Στον χώρο αυτό εργάστηκε για 6 χρόνια χωρίς ωστόσο να έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο. Το επάγγελμα όμως που τελικά την κέρδισε ήταν η δημοσιογραφία. Η Ντενίζ Σεβέρο εργάζεται στην βραζιλιάνικη τηλεόραση. Συμμετέχει στην εκπομπή «Amaury Jr. Program» ως ρεπόρτερ και θεωρείται μία από τις πιο όμορφες δημοσιογράφους της χώρας. Φυσικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo????????☀️???? (@denizesevero) στις

Η δουλειά της ήταν που την έριξε στην αγκαλιά του Αλβάρο. Εκείνος συμμετείχε ως ιππέας σε κάποιους αγώνες που εκείνη κάλυπτε δημοσιογραφικά. Μία στιγμή έφτασε για να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους που όπως τελικά είδαμε κατέληξε στον γάμο. Φυσικά το παρελθόν του Αλβάρο δεν αποτελεί εγγύηση… αλλά το ζευγάρι φρόντισε να θωρακιστεί απέναντι στις «κατάρες» που τον καταδίωκαν. Πριν δούμε τη λύση του ζευγαριού πρέπει να ανατρέξουμε όχι τόσο στον γάμο με την Αθηνά Ωνάση όσο στον γάμο με… την πρώτη του γυναίκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo????????☀️???? (@denizesevero) στις

Γιατί αυτοκτόνησε η πρώτη του γυναίκα; Τι έγραφε το τελευταίο σημείωμα

Ίσως σε κάποιους δεν είναι γνωστό ότι ο Αλβάρο είχε παντρευτεί ήδη μία φορά πριν δώσει όρκους αγάπης με την κληρονόμο Αθηνά Ωνάση. Γυναίκα του ήταν η Σιμπέλ Ντόρσα ( η οποία κατά πολλούς μοιάζει με την τωρινή του σύζυγο) που ήταν μοντέλο. Μαζί απέκτησαν μία κόρη τη Βίβιαν ενώ ο Αλβάρο μεγάλωσε σαν παιδί του τον γιο της Σιμπέλ, Φερνάντο, από τον πρώτο της γάμο. Κι ενώ όλα στη σχέση τους πήγαιναν καλά (σύμφωνα πάντα με την Σιμπέλ Ντόρσα) εκείνος άρχισε να έχει επαφές με την Αθηνά Ωνάση.

cibele-dorsa
Φωτογραφίες: Facebook/CIBELE DORSA

Η ιστορία της Σιμπέλ περικλείει μία τραγικότητα… Η απογοήτευση που πήρε από τον Ντόντα δεν ήταν το μόνο χτύπημα στη ζωή της. Η επιμέλεια των παιδιών της πήγε εκείνον και την Αθηνά Ωνάση με τη Σιμπέλ να τους κατηγορεί ότι την αγόρασαν με τα λεφτά τους. Προσπαθώντας να φτιάξει τη ζωή της συνάπτει σχέση η οποία όμως θα λήξει με τον θάνατο του συντρόφου της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Χαρά στη ζωή της μπήκε αργότερα με τη γνωριμία της με τον δημοσιογράφο Τζιλμπέρτο Σκάρπα. Τραγικό θα είναι το τέλος και σε αυτή την τη σχέση αφού εκείνος θα αυτοκτονήσει επειδή δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τον εθισμό τους στα ναρκωτικά… Περίπου ένα μήνα μετά θα ακολουθήσει κι εκείνη αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα και μία κατάρα…

cibelel-skarpa
Φωτογραφίες: Facebook/CIBELE DORSA

Έγραψε τότε απευθυνόμενη στον Ντόντα και την Αθηνά: «Ντόντα, εύχομαι μια μέρα ο Θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά. Λυπάμαι… Η Αθηνά δεν θα μάθει ποτέ πως είναι η πραγματική αγάπη όπως και καμία άλλη γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό σου». Ίσως τα λόγια της να ήταν προφητικά…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη White Impact (@white_impact) στις

Πώς έλυσαν την… κατάρα της πρώην

Η αλήθεια είναι πώς ακούγοντας το παρελθόν του Αλβάρο δεν τον χαρακτηρίζεις και… κελεπούρι. Η δημοσιογράφος Ντενίζ Σεβέρο έκανε το βήμα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του. Βέβαια το ζευγάρι θέλησε να πάρει τα… μέτρα του.

Το ζευγάρι αποφάσισε να φτάσει λίγες ημέρες πριν τον γάμο ώστε να προλάβει να επισκεφθεί το χωριό Φατίμα. Εκεί υπάρχει το Santuario di Fatima που θεωρείται το Βατικανό της Πορτογαλίας. Όπως λένε το συγκεκριμένο χωριό φημίζεται για τις συχνές… επισκέψεις που δέχεται από την Παναγία. Το ζευγάρι θέλησε να πάρει την ευλογία της Παναγίας για να σιγουρευτεί ότι η… κατάρα της πρώτης γυναίκα του Ντόντα δεν θα πιάσει αυτή τη φορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noivar e Casar (@noivar.e.casar) στις

Σχετικά άρθρα