Μεγάλα οπίσθια: Είναι «ένοχο» το πρωκτικό σεξ;

Όπως κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζεις μέχρι τώρα, το πρωκτικό σεξ είναι από τις απολαυστικότερες μορφές σεξ, που σύμφωνα με τους ειδικούς αλλά και μαρτυρίες χαρίζει έντονη ηδονή και ευχαρίστηση τόσο στη γυναίκα όσο και τον άνδρα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην περιοχή του πρωκτού καταλήγουν πολλά αισθητήρια νεύρα τα οποία… ευθύνονται για την έντονη απόλαυση που βιώνεις.

Όμως, έχει προκύψει κι ένα άλλο θέμα σχετικά με το πρωκτικό σεξ που έχει προβληματίσει αρκετά τις γυναίκες φίλες του… αθλήματος, το οποίο και κυκλοφορεί κυρίως στο διαδίκτυο. Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται είναι αν το πρωκτικό σεξ μεγαλώνει το μέγεθος των οπίσθιών σου.

Ας δούμε, όμως, πιο επιστημονικά τι ακριβώς ισχύει: Επειδή, με τον όρο «οπίσθια» αναφερόμαστε στη ευρύτερη περιοχή της «πίσω κίνησής» σου, πρέπει να τονιστεί ότι από το πρωκτικό σεξ δεν κινδυνεύεις να δεις τα οπίσθιά σου να μεγαλώνουν, άσχετα από τη στάση που εφαρμόζεις για να το κάνεις.

Επειδή, η συγκεκριμένη περιοχή συγκεντρώνει ποσότητα λίπους, λόγω των μυών που βρίσκονται εκεί, είναι πολύ πιθανό εάν πάρεις κιλά να δεις και τα οπίσθιά σου να αυξάνονται σε μέγεθος. Όμως, σε καμία περίπτωση αυτό δεν οφείλεται στο ότι κάνεις πρωκτικό σεξ.

Από την άλλη πλευρά, εάν και εφόσον με τον όρο «οπίσθια» αναφέρεσαι και στον πρωκτό σου και την ευρύτερη περιοχή του, τότε η απάντηση είναι πώς ναι, το πρωκτικό σεξ μπορεί να μεγαλώσει το εύρος του πρωκτού.

Για την ακρίβεια το τακτικό πρωκτικό σεξ είναι πιθανό να κάνει ζημιά στον σφιγκτήρα σου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακράτεια. Πάντως, πρόκειται για μια αρκετά ακραία κατάσταση, αλλά καλό θα είναι να δίνεις στον οργανισμό σου πάντα το απαραίτητο διάστημα αποκατάστασης ακόμα και σε αυτό το ζήτημα.

Εάν, πάλι, θέλεις να αυξήσεις το μέγεθος των οπίσθιών σου τότε μπορείς να κάνεις μερικές ασκήσεις που ωφελούν την περιοχή, όπως ημικαθίσματα, προβολές κλπ.

Διάβασε σχετικά άρθρα: Τραυματισμός στο πρωκτικό σεξ: Πώς θα τον αποφύγεις;

Με πληροφορίες από womenshelathmag.com

Σχετικά άρθρα