Τομ Χανκς: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία (ΦΩΤΟ)

H Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Τομ Χανκς από την ταινία «You Are My Friend» (σύμφωνα με το Variety, ο τίτλος είναι προσωρινός), στην οποία υποδύεται τον Φρεντ Ρότζερς -πρόσωπο που στο ελληνικό και εν γένει στο ευρωπαϊκό κοινό, δεν σημαίνει κάτι, αλλά για τους Αμερικανούς είναι συνυφασμένο με την παιδική ηλικία γενεών ολόκληρων, καθώς υπήρξε επί χρόνια οικοδεσπότης της παιδικής εκπομπής «Mister Rogers’ Neighborhood».

Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας άρχισαν τον Σεπτέμβριο, βασίζεται στην πραγματική ιστορία της φιλίας του Ρότζερς και του δημοσιογράφου Tom Junod, ο οποίος ανέλαβε το 1998 να γράψει ένα προφίλ του Ρότζερς σε ένα περιοδικό και σταδιακά άρχισε να ξεπερνά τους δισταγμούς του για όλα όσα πρέσβευε ο Ρότζερς -την ευγένεια, την ευπρέπεια, την ενσυναίσθηση.

Ο Τομ Χανκς εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό κόκκινο πουλόβερ -σήμα κατατεθέν του Φρεντ Ρότζερς- και τα μαλακά αθλητικά παπούτσια που συνήθιζε να φορά ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Ο Φρεντ Ροτζερς

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η  Μαριάν Χέλερ και η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019. Είναι η δεύτερη με θέμα τη ζωή του διάσημου παρουσιαστή μετά το ντοκιμαντέρ  «Won’t You Be My Neighbor?» που βγήκε τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα