10 τρόποι να του πεις «Σ’αγαπώ» χωρίς λόγια!

Είναι πολύ όμορφο να αγαπάς κάποιον και καλό είναι όχι μόνο να του το λες αλλά και να του το δείχνεις! Η αγάπη άλλωστε φαίνεται από τα μικρά καθημερινά πράγματα που μοιράζεται ένα ζευγάρι… Δεν χρειάζεται να του πεις “Σ’αγαπώ” για να καταλάβει τι αισθάνεσαι! Μπορείς να του το δείξεις και να του το δείχνεις καθημερινά με διάφορους τρόπους.

Δες τι μπορείς να κάνεις για να του εκφράσεις την αγάπη σου χωρίς να μιλήσεις!

Κάντου μικρά κομπλιμέντα

Είναι πολύ όμορφο να εκφράζεις λόγια θαυμασμού για τον αγαπημένο σου, να του λες πόσο σημαντικός είναι για σένα και πόσο σου αρέσουν λεπτομέρειες στην εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα του!

Κράτα του το χέρι

agapi

Τι πιο γλυκό και πιο τρυφερό από το να περπατάει ένα ζευγάρι πιασμένο χέρι χέρι! Όταν του κρατάς το χέρι, του δείχνεις τι νιώθεις για εκείνον, είναι ένας τρόπος να εκφράζεις την αγάπη σου έμπρακτα.

Ζωγράφισέ του καρδούλες!

Ένας πιο… παιδικός τρόπος για να του εκφράσεις πως τον αγαπάς αλλά είναι πολύ γλυκός και σίγουρα θα τον συγκινήσει. Ζωγράφισέ του καρδούλες στο χαρτί ή στο τζάμι του αυτοκινήτου ή στο θρανίο ή σε ένα παγκάκι στο πάρκο… Φαντασία να υπάρχει!…

agapi sagapo

Πρόσφερέ του μικρά δωράκια!

Δεν χρειάζεται να έχει γιορτή ή γενέθλια για να του κάνεις δώρο! Είναι πολύ τρυφερό να του κάνεις μικρά δωράκια όποτε σου έρθει! Μπορεί να είδες κάτι που ξέρεις ότι του αρέσει και να του το αγοράσεις! Μπορεί ακόμα να του φτιάξεις κάτι! Τα δώρα δείχνουν ότι σκεφτόμαστε κάποιον και είναι έκφραση αγάπης!

Δος του ραβασάκια ή γράμματα αγάπης

Πέρα από το να του το πεις, μπορείς και να του το γράψεις κιόλας! “Γλίστρησε” στα κλεφτά ένα χαρτάκι στην τσάντα του ή στο μπουφάν του και γράψ’ του όλα όσα θέλεις! Αν σου αρέσει να γράφεις, δοκίμασε ακόμα και το γράμμα! Όσο ξεπερασμένο κι αν το νομίζεις, είναι το νέο trend στις σχέσεις!

agapi atakes

Μαγείρεψέ του!

Αυτό που λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, δεν είναι μύθος! Ισχύει! Κάλεσέ τον στο σπίτι για φαγητό και φάτε υπό το φως των κεριών! Μπορείτε ακόμα να μαγειρέψετε μαζί ή αν δεν είστε του μαγειρέματος να πάτε έξω για φαγητό!

agapi

Να τον φροντίζεις, να του δείχνεις πως τον νοιάζεσαι!

Όταν αγαπάς κάποιον, θέλεις να είναι καλά, θέλεις να τον φροντίζεις, ανησυχείς για εκείνον. Είναι όμορφο να του το εκφράζεις και να του το δείχνεις κάθε στιγμή, ειδικά όταν το έχει ανάγκη! Να του φτιάχνεις πχ ένα τσαγάκι όταν είναι άρρωστος, να τον παρηγορείς στην αγκαλιά σου όταν είναι λυπημένος…

Να μοιράζεσαι μαζί του ό,τι σε απασχολεί!

Δώστου να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για σένα και την καθημερινότητά σου και πόση ανάγκη έχεις να μοιράζεσαι μαζί του στιγμές, να ακούς τη γνώμη του, να συζητάτε, να περνάτε μαζί ποιοτικές στιγμές…

Συχνές αγκαλιές

Η αγκαλιά είναι σαφώς έκφραση αγάπης που χρησιμοποιείται και σε φιλικό αλλά και σε ερωτικό επίπεδο. Ο τρόπος που αγκαλιάζεις κάποιον έχει σημασία. Κάποιες αγκαλιές είναι απλώς μοναδικές και αναντικατάστατες. Και αυτό φαίνεται!

agkalia

Να κλείνεις το κινητό και τα social όταν είστε μαζί

Όταν συναντιέστε θέλεις να… ρουφάς κάθε στιγμή μαζί του, να είστε μόνοι σας, χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή εξωτερικοί παράγοντες. Κλείσε το Messenger και το Instagram όσο είστε μαζί. Θα καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για σένα!

Φροντίστε να οργανώνετε μικρές… αποδράσεις μαζί!

Όταν αγαπάς κάποιον θέλεις να είσαι μαζί του όλη την ώρα, θα πήγαινες μαζί του και στην άκρη του κόσμου! Δείξ’ του το! Μπορείτε να οργανώνετε με κάθε ευκαιρία μικρές αποδράσεις! Ένας καφές, ένα σινεμά και στη συνέχεια διακοπές μαζί, μια… κοπάνα από το σχολείο ή το Πανεπιστήμιο…

agapi apodraseis

Νίκη Κοσκινά

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

 

Σχετικά άρθρα