Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Στο πλευρό του Ρονάλντο για την υπόθεση κατηγορίας βιασμού

Tην πίστη της στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τις αποκαλύψεις που έκανε 34χρονη Αμερικανίδα για βιασμό παρά φύσιν από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, εξέφρασε με ανάρτησή της στο Instagram η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

«Πάντα μετατρέπεις τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σου σε δύναμη για να δείξεις πόσο μεγάλος είσαι. Σε ευχαριστώ γιατί μας κάνεις να απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι. Πάντα περισσότερο και πάντα καλύτερα. Σε αγαπώ Κριστιάνο», έγραψε η Ροντρίγκεζ με την ανάρτησή της να παίρνει like από περίπου 1 εκατ. χρήστες του Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Siempre transformas los obstáculos que te ponen en el camino en impulso y fuerza para crecerte y demostrar lo grande que eres. Gracias por hacernos disfrutar en cada partido. Siempre más y mejor. Te amo @cristiano ❤️❤️❤️❤️❤️ #finoallafine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις


Λίγες ώρες νωρίτερα απαντήσεις είχε δώσει και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δικό του live στο Instagram στο οποίο έκανε λόγο για fake news.

https://www.youtube.com/watch?v=WijTI7gUzwU

«Είναι όλα fake news. Ψέματα. Θέλουν να πάρουν λεπτά δημοσιότητας χρησιμοποιώντας τ’ όνομά μου. Λογικό είναι. Συμβαίνει πλέον. Θέλουν να γίνουν γνωστοί, αλλά το έχω συνηθίσει, είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Είμαι χαρούμενος και όλα είναι καλά» είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Την αντίδραση του Κριστιάνο και της Τζορτζίνα προκάλεσε συνέντευξη της 34χρονης Κάθριν Μαγιόρκα, της Αμερικανίδας που για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για όσα έζησε με τον Ρονάλντο εννέα χρόνια πριν.

Όπως ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, ο Ρονάλντο τη βίασε παρά φύσιν και στη συνέχεια τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα