Μπιλ Κόσμπι: Πώς πέρασε την πρώτη μέρα του στη φυλακή;

Ο άνθρωπος που κάποτε ήταν γνωστός ως ο «μπαμπάς της Αμερικής, ο Μπιλ Κόσμπι είναι σήμερα στη φυλακή και έχει αριθμό εγκλείστου φυλακών: No. NN7687.

Ο βετεράνος κωμικός, Μπιλ Κόσμπι, καταδικάστηκε την περασμένη Τρίτη σε τρία έως δέκα χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο της Πενσιλβάνια για σεξουαλική επίθεση στην ομογενή Andrea Constand, πρώην διοικητικό του πανεπιστημίου Temple, το 2004 στο σπίτι του στη Φιλαδέλφεια.

Ο Κόσμπι οδηγήθηκε στη φυλακή του Κόλετζβιλ στο Φοίνιξ, ένα νέο και υψηλής ασφάλειας σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο κωμικός το πρωί της Τετάρτης μίλησε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του Καμίλ, έχοντας αρνηθεί να παραστούν στην ακροαματική διαδικασία, καθώς δεν ήθελε να τους ενοχλήσουν τα μέσα ενημέρωσης.

Τα παιδιά του δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής.

Στο μεταξύ, ο Κόσμπι οδηγήθηκε σε μονό κελί της φυλακής με τα 3.830 κρεβάτια για να ξεκινήσει την έκτιση της ποινής του. Επίσης, του δόθηκε ο βασικός εξοπλισμός, κατά την άφιξή του, όπως φόρμες, πετσέτες, σεντόνια και είδη προσωπικής χρήσης.

Στον Κόσμπι θα επιτρέπεται να τηλεφωνεί, αλλά και τα επισκεπτήρια, ενώ, σύμφωνα με το CNN, το πρώτο γεύμα του στη φυλακή περιελάμβανε ψητούς κεφτέδες με ρύζι, πράσινα φασόλια και πουρές με σάλτσα.

«Σεξουαλικό αρπακτικό»

Ο δικαστής της Πενσιλβάνια Στιβεν Ο’ Νιλ χαρακτήρισε τον Μπιλ Κόσμπι «σεξουαλικό αρπακτικό», κάτι που θεωρήθηκε «προάγγελος» της καταδίκης του 81χρονου κωμικού.

Αυτός ο χαρακτηρισμός σημαίνει ότι ο 81χρονος ηθοποιός οφείλει να δέχεται ψυχανάλυση ισοβίως και να καταγραφεί και στις λίστες των καταδικασμένων σεξουαλικών δραστών. Γείτονες και σχολεία θα ενημερώνονται για τη διεύθυνση της κατοικίας του και για τα εγκλήματά του. Παράλληλα, θα πρέπει να ενημερώνει την αστυνομία συνεχώς για το πού βρίσκεται.

Ο δικαστής θα μεταβιβάσει την ποινή στο δικαστήριο της Κομητείας Μοντγκόμερι της Πενσιλβάνια στο τέλος της διήμερης ακροαματικής διαδικασίας.

Ο βετεράνος κωμικός κατηγορείται ότι έδωσε χάπια στο θύμα του με αποτέλεσμα αυτή να λιποθυμήσει πριν αυτός να την κακοποιήσει ενώ ήταν αναίσθητη.

Πρόκειται για τη μοναδική υπόθεση από τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Κόσμπι που κατέληξε στην απαγγελία κατηγοριών κατά του Αφροαμερικανού ηθοποιού.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπιλ Κόσμπι: Ο λουστράκος που έγινε ο «μπαμπάς» της τηλεόρασης και καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση-Ο θάνατος των παιδιών του και οι μαρτυρίες των θυμάτων του

Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον Μπιλ Κόσμπι

«Ο Μπίλ Κόσμπι είχε βάλει το μόριό του μέσα στο στόμα μου παρά τη θέλησή μου»

Ξεκίνησε η δίκη του Μπιλ Κόσμπι – Κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε γυναίκα

 

 

Σχετικά άρθρα