Είμαι στην εφηβεία και θέλω να χάσω κιλά με φυσικό τρόπο. Πώς θα τα καταφέρω;

Έχω ύψος 1,55 και είμαι 65 κιλά θα ήθελα με έναν φυσικό και εύκολο τρόπο να χάσω κιλά. Στο παρελθόν είχα προσπαθήσει με δίαιτες, αλλά είχα σοβαρά προβλήματα υγείας αργότερα. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια λύση για να απαλαγω από τα περιττά κιλά και να νιώσω καλύτερα με το σώμα μου.

Στο ερώτημά σας απαντά η Κυριακή Απέργη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όπως διαπίστωσες οι «δίαιτες» με την μορφή που οι περισσσοτεροι αντιλαμβανόμαστε (ένα χαρτί με οδηγίες του τι να φας) αργά ή γρήγορα αποτυγχάνουν.

Αυτό που πρέπει να κανείς είναι να εμπιστευτείς την επιτυχία του ένα έχεις ένα καλλίγραμμο κι υγιές σώμα σε έναν πτυχιούχο διαιτολόγο διατροφολόγο ώστε να σε μάθει να φροντίζεις σωστά το σώμα σου.

Βρίσκοντας με την βοήθεια του διαιτολόγου την δίκη σου διατροφική ισορροπία, τα σήματα πείνας και κορεσμού και βάζοντας άσκηση  στην καθημερινότητα σου το σώμα σου θα αλλάξει μια για πάντα.

Επομένως αν θέλεις έναν μόνιμο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να αλλάξεις το σώμα σου η απάντηση είναι αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης για την τροφή και αυτό απαιτεί την δίκη σου δέσμευση, αλλά και υποστήριξη και καθοδήγηση από ειδικό.

Απέργη Κυριακή

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

6987121394

fb: Κυριακή Απέργη-Διαιτολόγος Διατροφολόγος

www.kiriakiapergi.grwww.thehealthlab.gr

Σχετικά άρθρα