Χάρης Χριστόπουλος για τον γάμο του: «Ήταν σαν παραμύθι»

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το γάμο τους ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ άνοιξαν για πρώτη φορά το σπίτι τους στην Κάλλια Καρτσάκη για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το ζευγάρι πιο λαμπερό και χαρούμενο από ποτέ μίλησε για το πώς αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από 15 χρόνια γνωριμίας και σχέσης αλλά και την ημέρα του γάμου τους που ήταν γεμάτη από έντονα συναισθήματα με την Ανίτα να αναφέρει «Την ημέρα του γάμου μας κλαίγαμε πολύ. Συγκινήθηκα πολύ… Όταν έφθανα στο νησάκι και με περίμενε ο Χάρης και ήμουν έτοιμη να τον αγκαλιάσω κατέρρευσα. Κλαίγαμε με λυγμούς», ενώ ο γνωστός φωτογράφος συμπλήρωσε συγκινημένος «Ήταν σαν νεράιδα. Ήταν σαν παραμύθι».

Βέβαια και οι δύο παραδέχθηκαν πως μετά το γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους αφού συγκατοικούσαν χρόνια, η μόνη αλλαγή που έχει γίνει είναι στο ψυχολογικό κομμάτι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν και στον τρόπο που έγινε η πρόταση γάμου αλλά και στο πως νιώθουν όταν ξυπνούν και αντικρίζουν ο ένας τον άλλο με το Χάρη Χριστόπουλο να παραδέχεται πως θα ήθελε πολύ να κάνουν μια ολοκληρωμένη οικογένεια.

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα