Φωνάζεις στο σεξ; Μάθε γιατί κάνεις το σωστό!

Όπως έχουμε ξανατονίσει πολλάκις από αυτήν εδώ τη στήλη το σεξ είναι μια από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες της καθημερινής μας δραστηριότητας, προορισμένη να μας χαρίσει ηδονή, απόλαυση και πάνω από όλα καλή σωματική και ψυχική υγεία.

Στη διάρκεια του σεξ, όλες οι γυναίκες έχουν τα δικά τους… βίτσια, τα δικά τους φετίχ και πάνω από όλα τις δικές τους ερωτικές συνήθειες, που εκτός από ξεχωριστές τις κάνει και μοναδικές. Με απλά λόγια, κάθε γυναίκα απολαμβάνει το σεξ όπως ακριβώς εκείνη θέλει.

Σίγουρα, κατά καιρούς θα έχεις ακούσει τον όρο «screamer», πάντα αναφορικά με σεξουαλικές δραστηριότητες. Τι είναι, λοιπόν, μια γυναίκα «screamer»; Σύμφωνα και με τη ρίζα της λέξης (scream = ουρλιάζω), screamer είναι μια γυναίκα που από το ξεκίνημα της ερωτικής επαφής φωνάζει πάρα πολύ δυνατά, δηλαδή ουρλιάζει, εκδηλώνοντας την ευχαρίστηση που λαμβάνει από την σεξουαλική πράξη.

Μπορεί αυτή η συνήθεια για τους γείτονες να μην είναι και τόσο ευχάριστη στα αυτιά, όμως οι ειδικοί επισημαίνουν ότι μια γυναίκα που φωνάζει έντονα στο σεξ, είναι μια γυναίκα απελευθερωμένη, χωρίς κόμπλεξ και που ξέρει τι ακριβώς θέλει στο κρεβάτι.

Παράλληλα, τα ουρλιαχτά στο σεξ είναι και μια καθαρτική εμπειρία, καθώς μέσω των εκκωφαντικών φωνών η γυναίκα που το κάνει, αποτινάσσει την πίεση της ημέρας, αλλά και των εσωτερικών της ανησυχιών.

 

Αντίθετα, εκείνες που δεν φωνάζουν στο σεξ, είναι οι γυναίκες που ακόμα και τότε δεν μπορούν να «λυθούν», να απελευθερωθούν από τα δεσμά της καθημερινότητας και να απολαύσουν την ερωτική επαφή στο βαθμό που πρέπει.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, λοιπόν, καλύτερα screamer παρά… μουγκή στο σεξ, για να χαρίσεις και στον σύντροφό σου την ικανοποίηση ότι κάτι κάνει τελικά κι αυτός καλά!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα