Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/10

Το κλίμα σήμερα είναι σκληρό, ιδίως επικοινωνιακά, αλλά και όσον αφορά τις μετακινήσεις! Ο Ερμής σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει σκληρά λόγια, ρήξεις και απογοητεύσεις σε μετακινήσεις ή στις επαφές, για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Τα πολλά χαρίσματα που έχεις, Κριέ, σε κάνουν άτομο με μεγάλες προοπτικές και αμέτρητες δυνατότητες. Σήμερα, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, πρέπει να αγωνιστείς, αναπτύσσοντας περισσότερο τα προσωπικά σου πλεονεκτήματα. Η εξυπνάδα και το αεικίνητο που διαθέτεις, θα σε βοηθήσουν σε ό,τι κι αν κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις ηγετικό αέρα, Ταύρε, και δε χάνεις ευκαιρία να επιδεικνύεις στους άλλους την υπεροχή σου. Είναι αλήθεια ότι διαθέτεις εξαιρετικές ικανότητες, ενώ κι ο τρόπος σου σκέψης κι αντιμετώπισης των θεμάτων που προκύπτουν, είναι πάντα ο σωστός. Φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η προσωπικότητά σου, Δίδυμέ μου, δε συμβαδίζει πάντα με τον κόσμο γύρω σου. Είσαι άνθρωπος με αρχές, ενώ η τιμιότητα και η συνέπεια είναι κανόνες για τη ζωή σου. Σου αρέσει η σταθερότητα και δυσκολεύεσαι, όταν γίνονται ξαφνικές αλλαγές που σε παρασύρουν σε άγνωστες καταστάσεις. Το κλειδί της ισορροπίας σου είναι η ηρεμία κι η απομόνωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λειτουργείς περισσότερο με τη διαίσθηση, Καρκίνε, παρά με τη σκέψη. Βασίζεσαι πολύ στα ένστικτά σου, που κάποιες φορές σε οδηγούν σε λάθη. Χρησιμοποίησε τη λογική σου, για να λύσεις τα σοβαρά προβλήματα. Η ορθολογική διαχείριση των καταστάσεων, μπορεί να σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίζεις την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα σου, Λέων, με χιούμορ κι αυτοσαρκασμό. Έτσι, καταφέρνεις να γίνεσαι άτομο αγαπητό στους άλλους, παρά το ιδιαίτερο προφίλ που σε χαρακτηρίζει. Φρόντισε σήμερα να μη σε επηρεάζει πολύ η γνώμη των άλλων, δημιουργώντας σου ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις μέσα σου, Παρθένε μου, ένα μόνιμο θυμό για κάποιες καταστάσεις, πράγμα που δε βοηθάει, αλλά φθείρει την ψυχική σου υγεία και μπλοκάρει τη θετική σου ενέργεια. Απόβαλε τα αρνητικά συναισθήματα, ακόμη κι αν σου τα προκάλεσαν άδικες ενέργειες. Τότε μόνο, θα ξαναβρείς την παιδικότητα της ψυχής σου και τη γαλήνη σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, ευχάριστες καταστάσεις θα διέπουν τη ζωή σου. Η κοινωνικότητά σου ανοίγει όλες τις πόρτες και πλήθος φίλων γεμίζει τη μέρα σου. Με τις ενέργειές σου τραβάς τα βλέμματα και ικανοποιείς τα θέλω σου. Δες πάντως τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά, ώστε όλα αυτά να μη σε κουράσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μεγάλη σου ανάγκη για ασφάλεια, Σκορπιέ μου, σ’ έχει κάνει υπερπροστατευτικό απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους. Θέλεις να επιβλέπεις κάθε τους κίνηση και τους κατακλύζεις με ατελείωτες συμβουλές. Με αυτή την κατάσταση όμως, βιώνεις μεγάλο άγχος, ενώ καταλήγεις να καταπιέζεις τους άλλους και να περιορίζεις την προσωπική ελευθερία τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μάθηση κι η απόκτηση περισσότερων γνώσεων και πληροφοριών, Τοξότη, είναι η μεγάλη αγάπη στη ζωή σου. Φιλομαθής κι ακούραστος άνθρωπος, με εξυπνάδα, χιούμορ κι ευστροφία, κερδίζεις τους γύρω σου. Με την αξία και τον κόπο σου, έχεις κατακτήσει αυτό που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι, Αιγόκερε, αυτό που λένε άνθρωπος ήπιων τόνων. Μιλάς πάντοτε με ηρεμία και γλυκύτητα, χωρίς να συμμετέχεις συχνά σε συζητήσεις που έχουν ένταση κι επιθετικότητα. Συνέχισε να ακολουθείς το δρόμο του διαλόγου και της διαλλακτικότητας, και θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορούσε να πει κάποιος, Υδροχόε, ότι είσαι υπέρμαχος της ηθικής και της δικαιοσύνης. Έχεις πολλές φόρες αποδείξει, ότι το αίσθημα περί δικαίου ορίζει τη ζωή σου και μπορείς να είσαι περήφανος για αυτό. Οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου μπορούν να στηρίζονται στο λόγο σου. Σήμερα, θα σου ζητάνε να λύσεις δικές τους διαφορές κι αντιπαραθέσεις, πράγμα που θα κάνεις με το δικαιότερο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να ασχοληθείς και να αντιμετωπίσεις κάποιες υποθέσεις, Ιχθύ μου, που είναι εδώ και πολύ καιρό άλυτες. Αυτές οι εκκρεμότητες δημιουργούν έντονες εντάσεις κι αντιπαραθέσεις στο περιβάλλον σου, οπότε χρειάζεται διαλλακτικότητα και διπλωματία για να τις επιλύσεις, χωρίς σημαντικές για σένα απώλειες.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 03/10

Σχετικά άρθρα