Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 03/10

ΚΡΙΟΣ: Η ερωτική σου σχέση σήμερα θα τονωθεί και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο, ως συνέπεια να περάσεις ένα πολύ παθιασμένο βράδυ με το σύντροφό σου. Όσο και για εσένα, αδέσμευτε Κριέ, κάτι δυνατό έρχεται να ταρακουνήσει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου και να σε… αποπλανήσει στην αγκαλιά του!!

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις σήμερα. Εσύ που είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό!!!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σε φλερτάρει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στα αισθηματικά σου, γιατί δεν αργεί να έρθει η κακιά ώρα του καβγά που θα σε κάνει πυρ και μανία με το σύντροφό σου. Ρίξε τους τόνους σου και αν χρειαστεί μείνε μακριά και από το σπίτι σου!!! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με την μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα που περνάς τέλεια!!! Άλλωστε είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα απογειώσουν τη σχέση σου και θα σε ωθήσουν να εκδηλώσεις κι εσύ τα συναισθήματά σου. Οπότε να είσαι έτοιμος για στιγμές ευτυχίας, που δεν πρέπει να τις χαλάσεις με τίποτα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η σημερινή ημέρα σε ευνοεί, καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρεις το πράσινο φως από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μέσα στη σχέση σου με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν είσαι μόνος, πρέπει πρώτα να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ η επικοινωνία με το ταίρι σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σου. Για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα η γοητεία που εκπέμπεις θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετά από έναν δυνατό καβγά, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό θα γίνει σήμερα και στην δική σου σχέση φίλε Σκορπιέ. Ένας καβγάς που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Και εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά μπορείς και έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος Τοξότης, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός σήμερα. Δε θα σου βγει σε κακό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, πηγαίνουν καλά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη και μπορεί να σε οδηγήσει σε ατέρμονες καταστάσεις. Αν είστε ελεύθεροι Αιγόκεροι, αξιοποιήστε το σημερινό βράδυ για μια έξοδο με φίλους που θα σας χαλαρώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπορέσεις σήμερα να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι Υδροχόοι, κοιτάξτε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και δεν έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας και προσπαθήστε να το διορθώσετε άμεσα.

ΙΧΘΥΣ: Στην αισθηματική σου ζωή βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει. Κάνε εσύ κάτι που θα προκαλέσει έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα ανταποδώσει. Αν είσαι μόνος, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς δε θα αργήσει να έρθει.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/10

Σχετικά άρθρα