Βασιλική Ανδρίτσου: Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η Βασιλική Ανδρίτσου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Hello, η αγαπημένη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη, ο οποίος εργάζεται ως εικονολήπτης.

Η ηθοποιός που λατρέψαμε από τη συμμετοχή της στις «Σαββατογεννημένες» και το «Κόκκινο Δωμάτιο» παντρέυτηκε το 2011 τον καμεραμάν. Μάλιστα, το ζευγάρι γνωρίστηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμικής σειράς του MEGA, το σενάριο της οποίας υπέγραφε ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου.

«Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα για το Κόκκινο Δωμάτιο. Ήμασταν πιο φίλοι στην αρχή, κάναμε πλάκα όπως με όλους. Κάποια στιγμή, όμως, κάτι άλλαξε αμοιβαία, σοβάρεψε τυχαία» έλεγε πριν από πέντε χρόνια η ηθοποιός σε τηλεοπτική της εμφάνιση. Τότε μάλιστα δήλωνε πως ενώ επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, προσπαθεί αυτή της η επιθυμία να μην καταλήξει σε εμμονή: «Θέλω να κάνω παιδιά. Το έχω αφήσει, όμως, στο «όπως κάτσει». Κάποια στιγμή πήγε να μου γίνει εμμονή, γιατί έχω περάσει τα 40 και σκεφτόμουν αν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω και τέτοια. Προλαβαίνω νομίζω, αλλά κι αν δεν γίνει δεν πειράζει»

Δείτε τι ειπώθηκε για την είδηση στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

 

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα