Αθόρυβο σεξ για μεγαλύτερη ηδονή!

Σε πρόσφατο θέμα μας μιλήσαμε για την εξωτερίκευση της απόλαυσης στο σεξ, μέσω των δυνατών φωνών (βλ. screamer). Μολονότι πρόκειται για μια σεξουαλική πρακτική, η οποία έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αναφερθούμε σε μια άλλη εναλλακτική μορφή σεξ, την οποία επίσης προωθούν οι ειδικοί.

Μιλάμε για το αθόρυβο σεξ, το σεξ δηλαδή κατά τη διάρκεια του οποίου εσύ και ο σύντροφός σου δεν μιλάτε, δεν φωνάζετε παρά μόνο αναστενάζετε βιώνοντας στιγμές δυνατής σεξουαλικής απόλαυσης και φυσικά έντονους οργασμούς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απουσία φωνών και σχετικών συνομιλιών κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, μπορεί να είναι ακόμα και ευεργετική για την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου σου που, δεν είναι άλλος, από το να κορυφώσεις, φτάνοντας σε οργασμό.

Η μυστηριακή ατμόσφαιρα που δημιουργείται με την απουσία λέξεων, βοηθάει στο να δώσεις μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στο άγγιγμα, το χάδι και την επαφή με τον σύντροφό σου, βοηθώντας σας να φτάσετε σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα σεξουαλικής απόλαυσης και ηδονής, από αυτά που είχατε συνηθίσει.

Φυσικά, η οπτική επαφή και η ένωση των χειλιών σας είναι ακόμα μεγαλύτερα… ατού για να κάνετε πραγματικότητα τις μεγαλύτερες ερωτικές φιλοδοξίες σας, σαν ζευγάρι.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το αθόρυβο σεξ προτείνεται σε περίπτωση που η ηχομόνωση στο σπίτι δεν είναι καλή, οι γείτονες διαμαρτύρονται εύκολα ή υπάρχουν παιδιά στα διπλανά δωμάτια.

Ποιες στάσεις να εφαρμόσεις;

Για το αθόρυβο σεξ, υπάρχουν κάποιες στάσεις που θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ειδικά φτιαγμένες για την περίπτωση αυτή.

Ας δούμε, όμως, μαζί τις δύο καλύτερες στάσεις για αθόρυβο σεξ:

Το «κουτάλι»

Πρόκειται για μια στάση στο σεξ, που εκτός από την καλή και βαθιά διείσδυση ευνοεί και την μεγαλύτερη σωματική επαφή μεταξύ των ερωτικών συντρόφων. Εσύ ξαπλώνεις στο πλευρό της επιλογής σου και ο καλός σου παίρνει θέση από πίσω σου, παράλληλα στο σώμα σου αλλά αρκετά κοντά ώστε το πέος του να διεισδύει στον κόλπο σου. Ευνοούνται τα χάδια, τα φιλιά και γενικά το άγγιγμα, ειδικά του παρτενέρ σου σε σένα. Bonus πληροφορία: Ζήτα του να περάσει το χέρι του γύρω σου και να χαϊδεύει με αυτό το στήθος σου, κατά τη διάρκεια της πράξης.

Η «γυναίκα – καβαλάρισσα»

Η κλασική στάση της γυναίκας από πάνω, όπου και πάλι επιτυγχάνεται διείσδυση έντονη και βαθιά. Από τη στιγμή που εσύ έχεις τον πρώτο λόγο αναφορικά με την ένταση και το βάθος της διείσδυσης, είναι πιο εύκολο για σένα να φτάσεις σε οργασμό.

Επίσης, ευνοεί πολύ το αθόρυβο σεξ, καθώς κύριο και βασικό της χαρακτηριστικό είναι η οπτική επαφή που έχεις με τον σύντροφό σου, του οποίου ο ερεθισμός γίνεται ακόμα μεγαλύτερος, καθώς βλέπει το κορμί σου να ανεβοκατεβαίνει στο πέος του.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

 

Σχετικά άρθρα