6 μηνύματα που δεν πρέπει να στείλεις αν θες να βγεις μαζί του ραντεβού

Ζεις στην… ψηφιακή εποχή του Instagram και του Messenger και το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιείς και κάποιες dating apps, όπως το Tinder και το Badoo για να γνωρίσεις κόσμο. Ωστόσο, άλλο διαδίκτυο άλλο real life! Και για να καταφέρεις κάποιον να θελήσει να σε συναντήσει στην πραγματικότητα και όχι μόνο στα social media, οφείλεις να εφαρμόζεις κάποιους… κανόνες καλής συμπεριφοράς!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να σου στοιχίσουν το ραντεβού σου και καλό είναι να τα έχεις υπόψιν για να μην τα κάνεις! Μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα το 84% των Βρετανών “ακυρώνουν” κάποιον από τα μηνύματα που στέλνει στα social media ή στα dating apps, προτού καν του δώσουν την ευκαιρία για συνάντηση face to face.

Ποια πράγματα ουσιαστικά απαγορεύεται να κάνεις αν θες να βγεις ραντεβού μαζί του; 

Να μην απαντάς σε όλα όσα σε ρωτάει

Η Νο1 πιο εκνευριστική συμπεριφορά στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την έρευνα. Ενώ ο συνομιλητής σού θέτει ένα κατεβατό από ερωτήσεις, εσύ “κολλάς” σε μια και απαντάς μόνο σε αυτήν! Μπορεί να απαντάς σε όποια σε συμφέρει ή να θες να αποφύγεις να απαντήσεις σε κάποια από αυτές που σου θέτει. Μήπως έχει συμβεί και σε σένα; Αν ναι, μπορείς κι εσύ να αισθανθείς πόσο εκνευριστικό είναι!

Να στέλνεις υπερβολικά πολλά μηνύματα μέσα στη μέρα ή την εβδομάδα

Ο ορισμός της φράσης “πολλά μηνύματα” σίγουρα είναι σχετικός και εξαρτάται τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Αλλά όταν επικοινωνείς με κάποιον άγνωστο, το να τον βομβαρδίζεις μηνύματα όλη μέρα είναι σίγουρα καταπιεστικό. Σε τέτοιες επικοινωνίες και σε πρώτη φάση ακόμα και το “μια φορά την ημέρα” μπορεί να είναι υπερβολικό.

Πολλές και κακόγουστες σέλφι

Αν τον βομβαρδίζεις με σέλφι χωρίς νόημα και συνήθως βαρετές και ενίοτε και κακόγουστες, έχεις χάσει το παιχνίδι. Το ίδιο και εκείνος αν το κάνει σε σένα!

Αν σου παίρνει πολύ χρόνο για να απαντήσεις στα μηνύματά του

Αν σου στέλνει μήνυμα για να βρεθείτε για παράδειγμα και εσύ τού απαντάς έπειτα από μια εβδομάδα, τότε προφανώς και δεν θα βρεθείτε! Δεν λέμε να απαντάς αμέσως αλλά μη σου παίρνει και έναν αιώνα! Θα βρεθεί άλλη διαθέσιμη…

Ορθογραφικά και γραμματικά λάθη

Επηρεάζουν σε λιγότερο βαθμό ένα ραντεβού αλλά όσο και αν σου φαίνεται παράξενο το επηρεάζουν! Ιδιαίτερα οι κοπέλες είναι πιο αυστηρές με τα λάθη του -μάλλον όχι- μελλοντικού συντρόφου τους

Τα υποκοριτσικά

Είναι κακό σε πρώτη φάση να χρησιμοποιείς πολλά υποκοριστικά τύπου “μωρό μου”, “αγάπη” κλπ γιατί προκαταλαμβάνουν αρνητικά τον συνομιλητή σου!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από independent.co.uk

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχέσεις στα χρόνια των social media: Ο Έρωτας είναι εκεί έξω

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα