Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/10

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα, έρχεται σε Αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο και προκαλεί εντάσεις, συναισθηματικά ξεσπάσματα και νευρικότητα σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Οι ανάγκες κι οι δικές σου επιθυμίες, Κριέ μου, αφήνουν αδιάφορους κάποιους ανθρώπους που σε περιβάλουν, κάτι που σε στεναχωρεί και χαλάει τη διάθεσή σου. Μην το βάζεις κάτω, αφού πάντα υπάρχει περιθώριο για αλλαγές και δεν είσαι υποχρεωμένος να κρατήσεις δίπλα σου ό,τι δε σου ταιριάζει. Με την εμπειρία που πια έχεις, μπορείς να κάνεις σωστότερες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα τακτοποιείς τις υποθέσεις σου με το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο κι αυτό σε κάνει να λειτουργείς με άνεση και ταχύτητα. Οι παρεμβάσεις των άλλων σ’ εκνευρίζουν και σου προκαλούν αναστάτωση. Σου αρέσει η οργάνωση κι είσαι τυπικός μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η τιμιότητα, Δίδυμε, η ειλικρίνεια, τα πολλά προσόντα σου κι ο ήρεμος χαρακτήρα σου σε βοηθούν σε κάθε σου προσπάθεια και φέρνουν το καλύτερο για σένα αποτέλεσμα. Οι επιτυχίες που είχες στο παρελθόν, σου εξασφαλίζουν μια βελτιωμένη ζωή, με λιγότερο άγχος και κούραση, ειδικά τώρα που τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες στη ζωή σου, Καρκίνε μου, έχουν αλλάξει ριζικά κι εσύ δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς. Με την άρνηση είναι σίγουρο ότι δεν κερδίζεις, οπότε πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και με πολλή προσπάθεια μαζί με σύνεση να καταφέρεις να βρεις τις νέες ισορροπίες. Άλλαξε λίγο τη συμπεριφορά σου και αναζήτησε νέες προοπτικές, που θα σε οδηγήσουν σ’ ένα καλό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα στις υποθέσεις σου, πρέπει να μένεις συνεπής σε αυτά που επιδιώκεις. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις, ότι καταστάσεις από το παρελθόν δε θα χαλάσουν τα σχέδιά σου. Απομάκρυνε από κοντά σου άτομα, τα οποία προσπαθούν να σου κόψουν τον δρόμο που άνοιξες για μια διαφορετική προοπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις πολλά προσόντα και ικανότητες, Παρθένε, τελευταία όμως σου λείπει ο σωστός προγραμματισμός. Βγάλε από πάνω σου πράγματα και καταστάσεις που σε κουράζουν, φτιάξε με τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, ένα σωστό πλάνο, ακολούθησέ το και σύντομα θα διευθετήσεις όλα όσα εκκρεμούν, ώστε να νιώσεις ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι καλό για σένα, Ζυγέ, να κρατάς όλα τα βάρη και τις δυσκολίες. Πρέπει, πριν εξαντληθείς, να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να μοιραστείς μαζί τους όλα αυτά που έχεις επωμιστεί. Το αποτέλεσμα θα σου δείξει, πως οι δικοί σου άνθρωποι έχουν τη θέληση και την ικανότητα να αναλάβουν τα δικά τους βάρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλοί φίλοι και δικοί σου άνθρωποι, Σκορπιέ, θέλουν να σε αποτρέψουν από τα σχέδιά σου, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μην τους ακούς, αφού για άλλη μία φορά σου δίνεται η δυνατότητα να τους διαψεύσεις. Ακολούθησε τη δυνατή σου διαίσθηση και άσε τους άλλους να κινδυνολογούν. Μείνε με επιμονή στο δρόμο που χάραξες και πολύ σύντομα η επιτυχία θα σε δικαιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετά από ένα θυελλώδες διάστημα στη ζωή σου, Τοξότη, επανέρχεται η γαλήνη κι η ηρεμία. Φρόντισε, λοιπόν, να διώξεις σιγά – σιγά την ανασφάλεια και το άγχος, οργανώνοντας ένα μέλλον γεμάτο χαρούμενα γεγονότα. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές, όπου κι όπως εσύ επιθυμείς, γεμίζοντας την ψυχή σου με ενέργεια και γαλήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι τελευταίες απανωτές επιτυχίες, Αιγόκερε, σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, σού έχουν δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ξεχειλίζεις από χαρά. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι και σε επαινούν συνεχώς. Ευχαρίστησε τα αγαπημένα πρόσωπα που σε στήριξαν και δείξε ανωτερότητα, εκφράζοντας κι έναν καλό λόγο σε αυτούς που δεν πίστεψαν σε σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις ξεπεράσει πολλά από τα προβλήματα που είχες, Υδροχόε, η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη κι η εύνοια της τύχης σε συνοδεύει. Αν μείνεις συνεπής στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου, όλα θα πάνε πολύ καλά και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση με τον εαυτό σου, για τις σωστές ενέργειες κι επιλογές του.

ΙΧΘΥΣ: Δρομολογείς πράγματα με μεγάλο ενθουσιασμό, Ιχθύ μου, όμως στην πορεία σε κουράζουν κι είναι πολλές οι φορές που εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Φρόντισε να είσαι πιο συνεπής με τα θέματα που σε απασχολούν και θα καταφέρεις να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Κάποιοι από το περιβάλλον σου κάνουν προσπάθειες να σε ωθήσουν στο να πετύχεις τους στόχους σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 04/10

Σχετικά άρθρα