Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 04/10

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου σήμερα προσπάθησε να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και να μιλήσεις για όσα νιώθεις. Αν αφήσεις ελεύθερο τον ερωτισμό σου θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ, χωρίς να σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου έννοιες. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου παρά τη θέλησή σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να φέρεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είναι ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου από άλλα θέματα που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη δεσμό μην το πολυσκέφτεσαι… Κινήσου ανάλογα και δε θα αργήσεις να κάνεις και την καινούργια γνωριμία που ψάχνεις και που θα σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει o σύντροφος με τη δουλειά ή την οικογένειά του. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να τον βοηθήσεις. Οι ελεύθεροι Λέοντες να περιμένετε μία ερωτική πρόσκληση από άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλά θα κάνετε να την αποδεχτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά των Παρθένων ήρθε ο καιρός να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να δείτε με ηρεμία κάποια προβλήματα. Οι πλανήτες σας ευνοούν να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις. Εσύ φίλε Παρθένε, που δεν μπορείς άλλο να ανεχτείς τη μοναξιά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις μία πολύ ερωτική ημέρα με το σύντροφό σου και να σχεδιάσεις τα κοινά μελλοντικά σας σχέδια με πολύ καλή διάθεση. Εάν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα δεις ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι θετική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος, βγεις από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με καλούς φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς, δε θα αργήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα είναι καλή και θα φέρει όμορφες στιγμές για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Άλλωστε, ένας έρωτας είναι πιθανόν να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Μην κλείνεις την πόρτα, πριν σκεφτείς αν σου κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου σήμερα θα αισθανθείς κάπως απομονωμένος και προβληματισμένος σε σχέση με το σύντροφό σου και οι ανασφάλειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να αποφύγεις να κλειστείς στον εαυτό σου. Εάν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγες και διασκέδασε. Αν είσαι και δείχνεις καλά, οι νέες γνωριμίες δε θα αργήσουν να έρθουν στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου πάει αρκετά καλά και είναι μια καλή μέρα για να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις μαζί κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να μπει η σχέση σου σε νέες, πιο γερές βάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου ανεβάσει το ηθικό.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις ακόμη τη μοναξιά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με ερωτικό σκοπό…

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/10

Σχετικά άρθρα