Η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφτηκε το δουκάτο της φορώντας… δερμάτινα!

Μπορεί να έχει γίνει δούκισσα του Σάσεξ εδώ και 4,5 μήνες αλλά δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να βρεθεί στο δουκάτο της! Ο λόγος για τη Μέγκαν Μαρκλ, που επισκέφτηκε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, το Σάσεξ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Great to meet young people at the Joff Youth Centre preparing for this year’s Takeover Day — a national initiative which will give young people a voice on issues and policies around mental health and emotional wellbeing. #RoyalVisitSussex

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Αυτό που μας εξέπληξε στην εν λόγω -πάντα σικάτη- εμφάνισή της είναι ότι επέλεξε να φορέσει μια δερμάτινη φούστα σε αποχρώσεις του πράσινου. Ψιλόμεση και στενή, παρόμοια με αντίστοιχες που έχουμε δει σε προηγούμενες εμφανίσεις της, αλλά δερμάτινη και επομένως πιο casual και πιο κοντά στο στιλ που την είχαμε συνηθίσει στο Suits. Η φούστα φέρει την υπογραφή της μάρκας Hugo Boss.

Ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφθηκαν το Κέντρο Νεότητας  Joff Youth Centre στο Peacehaven, όπου συνομίλησαν με τους νεαρούς ενώ κρατιόντουσαν τρυφερά χεράκι – χεράκι! Μια στιγμή μεγάλης τρυφερότητας για το ζευγάρι! Ο Χάρι τής κρατούσε το χέρι ενώ μιλούσε ενώ στη συνέχεια τής άπλωσε το χέρι για να τη βοηθήσει να σηκωθεί! Έτσι κάνουν οι… πραγματικοί πρίγκιπες άλλωστε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λίγο νωρίτερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο Σάσεξ επισκέφθηκαν και ένα σχολείο στο Brighton. Εκεί ο πρίγκιπας Χάρι “το κόλλησε” με πολλούς μαθητές, που ήταν ενθουσιασμένοι με τους VIP επισκέπτες!

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

 

 

Σχετικά άρθρα