breast cancer 2

Συμβολική φωταγώγηση σημαντικών κτιρίων σε ροζ χρώμα από την Estée Lauder

Με τη συμβολική φωταγώγηση δύο σημαντικότατων μνημείων της πόλης των Αθηνών, του Ολυμπίειου και της Πύλης του Αδριανού, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, η εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των Estée Lauder Companies μάς υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.Το πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας των Estée Lauder Companies, κατά τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Η εκστρατεία ενημέρωσης των Estée Lauder Companies εστιάζει φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s#TimeToEndBreastCancer.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s #TimeToEndBreastCancer. Every 19 seconds, somewhere in the world, a woman is diagnosed with breast cancer. Every second counts, click the link in our bio to learn how you can join @esteelaudercompanies in the mission to create a breast cancer-free world.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Estée Lauder (@esteelauder) στις


Κάθε 19 δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο, μια γυναίκα μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και η διάγνωση αυτή δίνει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στην έννοια του χρόνου: Ο χρόνος γίνεται περιορισμένος, πολύτιμος, μη εξαγοράσιμος. Οι Estée Lauder Companiesέχουν θέσει ως στόχο να δημιουργήσουν έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού: Είναι ώρα για περισσότερη έρευνα, ενημέρωση, εκπαίδευση. Είναι ώρα να έρθουμε πιο κοντά στην θεραπεία και να δώσουμε σε ασθενείς σε όλο τον κόσμο περισσότερο χρόνο να ζήσουν μια καλύτερη και υγιέστερη ζωή.

Η πρόοδος στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού είναι δεδομένη και η συμβολή της εκστρατείας των Estée Lauder Companies ιδιαιτέρως σημαντική. Τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο του μαστού έχουν μειωθεί κατά 39% από τα τέλη της δεκαετίας του 802, ενώ τα ποσοστά επιβίωσης μετά τα πέντε χρόνια είναι περισσότερο από 90% εφόσον η διάγνωση είναι έγκαιρη. Πρόοδος καταγράφεται και σε επίπεδο θεραπείας και χειρουργικών επεμβάσεων: οι θεραπείες είναι πλέον προσαρμοσμένες στο είδος καρκίνου του κάθε ασθενούς, ενώ και οι εγχειρήσεις είναι πλέον λιγότερο επεμβατικές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

There’s work to be done, #EsteeBeauties. It’s #TimeToEndBreastCancer and @esteelaudercompanies’ global commitment is stronger than ever. Click the link in our bio to learn how you can support the mission to create a breast cancer-free world.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Estée Lauder (@esteelauder) στις


Υπάρχει ωστόσο αρκετός δρόμος ακόμα. ΟWilliam P. Lauder, Executive Chairman of The Estée Lauder Companies, συνεχίζοντας το έργο της μητέρας του, Evelyn Η. Lauder σχολίασε: «Η εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού αναδεικνύει όλα όσα κάνουμε σαν εταιρία με στόχο με επηρεάσουμε θετικά τους ανθρώπους και τις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο. Όταν η μητέρα μου ξεκίνησε αυτή την εκστρατεία το 1992, είχε ένα ξεκάθαρο όραμα: Να θέσει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού. Με τη συνεχή και συστηματική υποστήριξη των εργαζομένων στην εταιρία, των συνεργατών και των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην θεραπεία και την υλοποίηση του οράματός της, μέσα από συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και την εκπαίδευση/επιστήμη».

H φετινή εκστρατεία ενημέρωσης των Estée Lauder Companies έχει θέσει ως στόχο την συγκέντρωση $8 εκατομμυρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν να εκπαιδεύσουν, να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

At ELC, we’re dedicated to creating a breast cancer-free world. It’s #TimeToEndBreastCancer. Learn more about our Breast Cancer Campaign at the #linkinbio. #ELCfamily #ELCdonates

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Estée Lauder Companies (@esteelaudercompanies) στις

Οι δράσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

  •  Φωτισμό σημαντικών κτιρίων, μνημείων σε όλο τον κόσμο – μεταξύ των οποίων το Empire State Building, στη Νέα Υόρκη, ο Πύργος του Άιφελ, στο Παρίσι, και το Lotte World Tower, στη Σεούλ με το ροζ χρώμα της καμπάνιας και στόχο την ενημέρωση
  •  Ένα κίνημα με κοινωνικό χαρακτήρα για την σύμπραξη όσο το δυνατόν περισσότερων στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καρκίνο μέσα από το hashtag #TimeToEndBreastCancer και την αναφορά @esteelaudercompanies
  • Διανομή ενημερωτικού υλικού και προσφορά της ροζ κορδέλας σε όλα τα σημεία πώλησης προϊόντων EstéeLauderπαγκοσμίως
  • Κινητοποίηση των 46.000 εργαζομένων στην εταιρία σε όλο τον κόσμο για να μοιραστούν το μήνυμα της καμπάνιας
  •  Στην Ελλάδα συγκεντρώνονται χρήματα μέσω φιλανθρωπικών δράσεων για την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ιάση Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ), αλλά και μέσω του συλλεκτικού pink ribbon bracelet, σχεδιασμένο από τον Dukas, που διατίθεται στα σημεία πώλησης Estée Lauder, αλλά και σε επιλεγμένα φαρμακεία από το δίκτυο της Darphin.

vraxiolaki estee lauder

Το μήνυμα της εκστρατείας των Estée Lauder Companies για τον καρκίνο του μαστού είναι ξεκάθαρο: Είναι η ώρα να ενημερώσουμε και να εκπαιδεύσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Είναι η ώρα να μάθουμε περισσότερα για τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισης. Το κίνημα είναι πιο ισχυρό από ποτέ, με ένα μήνυμα, που δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό:

It’s Time to End Breast Cancer. 

Μάθετε περισσότερα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies στο bcacampaign.com.

Ο καρκίνος του μαστού, μας αφορά όλους! Ας βάλουμε ένα τέλος! #TimeToEndBreastCancer

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Evelyn Lauder: Μια γυναίκα – ένα όραμα: 25 χρόνια στον αγώνα για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού

Καρκίνος του μαστού: 4 σημάδια ότι κινδυνεύεις

Καρκίνος του μαστού: Όταν η διάγνωση βάζει στόχο την ψυχή

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X