H στάση «στρουθοκάμηλος»: Είσαι έτοιμη για… τρελούς οργασμούς;

Εάν ανοίξεις ένα οποιοδήποτε εγχειρίδιο του σεξ, θα βρεις μέσα εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες πιθανές προτάσεις για σεξουαλικές στάσεις που μπορείς να εφαρμόσεις, προκειμένου με τον καλό σου να φτάσετε στην πολυπόθητη κορύφωση, κοινώς στον οργασμό.

Όμως, το απόλυτο trend στην σεξουαλική δραστηριότητα, η… πρωταγωνίστρια όλων των στάσεων δεν είναι άλλη από τη στάση «στρουθοκάμηλος»! Και μην ανησυχείς…  Δεν θα σου ζητήσεις κανείς να βγάλεις φτερά, ούτε να τρέξεις το ίδιο γρήγορα.

Πώς θα την εφαρμόσεις;

Εάν είσαι γνώστρια των συνηθειών του δημοφιλούς πτηνού, θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι λόγω της αφέλειάς του τείνει να χώνει το κεφάλι του στην άμμο, νομίζοντας ότι έτσι κρύβεται, μολονότι το υπόλοιπο υπερμέγεθες σώμα του βρίσκεται εκτεθειμένο σε κοινή θέα.

Πάνω – κάτω, αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ… Όχι, δεν εννοούμε να βάλεις το κεφάλι σου στο πάτωμα ή σε κάποιο τέλος πάντων υλικό, αλλά από όρθια θέση να κάνεις βαθιά επίκυψη φέρνοντας το κεφάλι σου σχεδόν να ακουμπήσει στα γόνατά σου. Ο καλός σου παίρνει θέση από πίσω σου και διεισδύει με το πέος του στον κόλπο σου.

Προσοχή! Η στάση «στρουθοκάμηλος» δεν ενδείκνυται για όσες πάσχουν από πόνους στη μέση ή δεν είναι και τόσο σίγουρες για το επίπεδο ευλυγισίας τους, καθώς κινδυνεύουν να σκύψουν και να μην ξανασηκωθούν!

Τι πετυχαίνεις;

Η στάση αυτή, επειδή δημιουργεί σημαντικό άνοιγμα στον κόλπο σου, είναι από τις ιδανικότερες αν όχι η ιδανικότερη για να έχεις βαθιά και έντονη διείσδυση, με σχεδόν εγγυημένο τον οργασμό.

foto sex

Bonus πληροφορία: Αντί να βάλεις τα χέρια σου κάτω για να στηριχτείς με τις παλάμες σου στο πάτωμα, ο καλό σου μπορεί να σου κρατάει κόντρα τραβώντας τα χέρια σου προς τη μεριά του. Πάντα, βέβαια, με προσοχή προς αποφυγή διαφόρων ορθοπεδικών τραυματισμών.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στάση «κουτάλι»: Απλές συμβουλές για να την τελειοποιήσεις!

Σχετικά άρθρα