Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/10

Η εποχή της… επανασύνδεσης ξεκινά, όπως και η περίοδος σκοτεινών και μπερδεμένων ερωτικών καταστάσεων! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από σήμερα φαινομενικά Ανάδρομη, επιστρέφει παλαιούς έρωτες, αλλά και προκαλεί αναποδιές σε θέματα έρωτα, ομορφιάς και χρημάτων!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, η κοινωνικότητα σου και ο εύκολος τρόπος συναναστροφής σου με τους ανθρώπους, σου εξασφαλίζουν γνωριμίες με άτομα που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στα σχέδιά σου. Έχεις την ικανότητα να πείθεις τους άλλους και να εξασφαλίζεις τη βοήθειά τους. Άκου την διαίσθησή σου, που σου λέει πως όλα θα πάνε καλά, και κάνε πράξη τις ιδέες σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχεις δικαιολογία, Ταύρε μου, για την έντονη απαισιοδοξία που εμφανίζεις τελευταία. Οι δικοί σου άνθρωποι σε βοηθούν κι οι φίλοι σου σε στηρίζουν σε σημαντικό επίπεδο. Σταμάτα, λοιπόν, να σκέφτεσαι αρνητικά κι ασχολήσου με δραστηριότητες που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την χαμένη σου ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των άλλων και θα παραμελείς τα δικά σου. Είναι καλό που δεν αδιαφορείς για τους δικούς σου ανθρώπους και είναι σίγουρο ότι όλοι σου το αναγνωρίζουν. Πρέπει όμως να φροντίσεις λίγο και τα δικά σου θέματα. Να είσαι σίγουρος πως όπου δεν τα καταφέρνεις, υπάρχουν φίλοι, πάντα έτοιμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, η ικανότητά σου να ξεφεύγεις από δύσκολες καταστάσεις, θα σε βοηθήσει σε πολλά θέματα. Σπάνια εμπλέκεσαι σε εντάσεις και διαφωνίες, ενώ συνήθως είσαι το άτομο που θα συμφιλιώσει τους άλλους. Έχεις το χάρισμα να διαισθάνεσαι τους κινδύνους κι έτσι προετοιμάζεις τα πράγματα υπέρ σου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα σου αρέσει να εντυπωσιάζεις. Για να το πετύχεις αυτό, φροντίζεις επιμελώς να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, αλλά και να ενημερώνεσαι για κοινωνικά θέματα, ώστε να μπορείς σε κάθε συζήτηση να ξεχωρίζεις. Όλα αυτά θα γίνουν σημαντικά εφόδια, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι άτομο με γνώσεις και πολύ καλό χαρακτήρα, Παρθένε. Δε σου αρέσουν τα ρίσκα κι οι παρακινδυνευμένες ενέργειες. Σκέφτεσαι πάντοτε λογικά και δεν παρασύρεσαι σε ουτοπικές καταστάσεις. Σήμερα, θα έχεις την ανάγκη να πατάς γερά στο έδαφος, γι’ αυτό κι όλα τα σχέδια και οι ενέργειες που θα κάνεις, θα είναι ρεαλιστικά και πραγματοποιήσιμα.

ΖΥΓΟΣ: Η ευφυΐα, Ζυγέ μου, είναι το μεγάλο σου προτέρημα, που σε κάνει να ξεχωρίζεις και να τοποθετείς τον πήχη πολύ ψηλά για τον εαυτό σου. Αυτό όμως δεν μπορείς να το απαιτείς κι από τους άλλους. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ικανότητες και δυνατότητες, οπότε περιόρισε τις μεγάλες σου απαιτήσεις και την κριτική στάση απέναντι στους άλλους, δείχνοντας ικανοποίηση για την προσπάθεια που κάνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα πολύ βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Σκορπιέ, είναι η εσωστρέφεια. Τελευταία όμως, έχεις αποκτήσει μια τάση μοναχικότητας κι έντονη καχυποψία. Σταμάτα αυτή την τακτική. Εμπιστεύσου τους φίλους σου, μίλησε μαζί τους και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τελευταία σε διακατέχουν έντονες προσωπικές ανασφάλειες, Τοξότη μου, ενώ δεν πιστεύεις και πολύ στις δυνατότητες των άλλων. Διστάζεις, λοιπόν, να κάνεις πράξη πολλά από τα σχέδιά σου, αφού θεωρείς ότι θα αποτύχουν. Σταμάτα να προεξοφλείς την αποτυχία, κάνε την προσπάθειά σου και θα καταλάβεις, ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απομάκρυνε από τη ζωή σου, Αιγόκερε, τη στασιμότητα, οργάνωσε την καθημερινότητά σου κι απάλλαξέ την από τη «μουντάδα» και το τέλμα. Ασχολήσου, έχοντας αισιοδοξία κι ενθουσιασμό, με τα προβλήματα, αλλά και τις επιθυμίες σου, κι εμπιστεύσου τα ταλέντα και τις ικανότητες σου, για ν’ ανοίξεις νέους δρόμους και προοπτικές στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η… επαναστατική διάθεση που σε διακατέχει, Υδροχόε μου, σου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αφού επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους. Πρόσεχε το πως διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις, μια κι υπάρχουν πράγματα που δεν επηρεάζουν μόνο τη δική σου ζωή, αλλά και των κοντινών σου προσώπων. Δείξε, λοιπόν, σε αυτά τα θέματα διαλλακτικότητα και περισσότερη σύνεση, για να μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Είσαι άτομο με λογική και συγκροτημένη σκέψη, Ιχθύ, ενώ μπορείς να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις και να κάνεις τις σωστές κινήσεις σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις που προκύπτουν. Σήμερα, δε θα λειτουργείς παρορμητικά και ό,τι κάνεις, θα είναι πολύ καλά μελετημένο.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 05/10

Σχετικά άρθρα