Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 06/10

Η Σελήνη σήμερα στη Παρθένο σχηματίζει Τρίγωνο με τον Κρόνο και ξέρει πως ακριβώς να συνδυάσει συναίσθημα με λογική, ώστε να οδηγήσει στην επιτυχία Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ μου, για ό,τι σου συμβαίνει, θα έχεις την τάση να επιρρίπτεις τις ευθύνες στους άλλους. Στα λάθη και τις παραλείψεις θα σου φταίει κάποιος τρίτος κι εσύ δε θα έχεις την παραμικρή ευθύνη. Κάνε με σοβαρότητα την αυτοκριτική σου και παραδέξου τα λάθη σου, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τον εαυτό σου και να δουλέψεις μεθοδικά για την αυτοβελτίωση σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχεις, Ταύρε, σ’ έχει βοηθήσει πολλές φορές να πετύχεις πράγματα που όλοι τα θεωρούσαν ακατόρθωτα. Πιστεύεις πολύ στις ικανότητες και τα προσόντα σου, ενώ φροντίζεις συνεχώς να βελτιώνεις και να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Αν γίνεις άτομο πιο οργανωτικό και δεν αφήνεις κάτι στην τύχη, οι επιτυχίες σου σε όλους τους τομείς θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι επιθυμίες σου, Δίδυμε, σήμερα είναι πολύ έντονες και η ανάγκη σου να τις πραγματοποιήσεις, θα σε οδηγεί πολλές φορές σε απερίσκεπτες ενέργειες. Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, γίνεσαι άτομο πολύ επίμονο κι αυτό κουράζει τους άλλους. Πρέπει να ελέγξεις τις επιθυμίες σου και να ζητάς με πιο σωστό τρόπο αυτά που θέλεις, αφού έχεις καλό χαρακτήρα κι είναι κρίμα να κουράζεσαι ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι άτομο φιλήσυχο, Καρκίνε, και σου αρέσουν οι γαλήνιες καταστάσεις και οι αισιόδοξοι άνθρωποι. Πάντα αναζητάς την ποιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις και επιδιώκεις συνεχώς τη δική σου κοινωνική και πνευματική βελτίωση. Σήμερα, θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

ΛΕΩΝ: Με δεδομένο τον κάπως… άστατο χαρακτήρα σου, Λέων μου, η ζωή σου εξελίσσεται χωρίς σταθερά δεδομένα και τα σκαμπανεβάσματα είναι συνεχή. Τις εξελίξεις όμως δεν ορίζεις πάντα εσύ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με τα γεγονότα. Για να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό για σένα περιβάλλον, εμπιστεύσου τις συμβουλές ενός πολύ καλού φίλου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις καταλάβει εδώ και πολύ καιρό, Παρθένε, ότι όλα σου πάνε καλά και σου συμβαίνουν ευχάριστες καταστάσεις από εκεί που δεν περιμένεις. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, την εύνοια της τύχης, για να πραγματοποιήσεις πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά δεν εύρισκες το τελικό κίνητρο

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες απανωτές καταστάσεις και γεγονότα, Ζυγέ μου, σ’ έχουν κάνει να παραιτηθείς από την προσπάθεια και να μην μπορείς να βρεις λύση. Δες τα πράγματα με ηρεμία και ψυχραιμία. Απόβαλε τους συναισθηματισμούς, ανάλυσε τις καταστάσεις και θα διαπιστώσεις, ότι εστιάζοντας στις λεπτομέρειες θα βρεις εκείνα τα σημεία, που θα σε οδηγήσουν στη λύση των προβλημάτων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνικότητά σου, Σκορπιέ, είναι πολύ μεγάλη κι ο φιλικός σου περίγυρος αποτελείται από πολλά άτομα. Ουσιαστικά όμως, έχεις λίγους στενούς φίλους μαζί με ένα… ετερόκλητο πλήθος, με το οποίο περνάς ευχάριστα κάποιες ώρες. Νιώθεις ότι δεν υπάρχει κάποιος να συζητήσεις μαζί του τους βαθύτερους προβληματισμούς σου, οπότε αυτό που χρειάζεσαι, είναι ένα καλό ξεκαθάρισμα για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα τελευταία γεγονότα, Τοξότη μου, σ’ έχουν ταρακουνήσει κι έχουν ξυπνήσει τις παλιές ανασφάλειες του χαρακτήρα σου, που τόσο πολύ αγωνίστηκες για να ξεπεράσεις. Μην αφήνεις τα πράγματα να επηρεάσουν την ψυχική σου ισορροπία. Πρέπει να σκεφτείς με ψυχραιμία, βάζοντας μπροστά την λογική σου κι όχι τα συναισθήματα σου. Μετά, όλα θα βρουν τη λύση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα άγχη κι οι ευθύνες που τελευταία σου έχουν φορτώσει, Αιγόκερέ μου, σε κάνουν να εγκλωβιστείς και να νιώθεις σαν να έχει παγώσει ο χρόνος, με τα πάντα να έχουν μείνει σε μια ατελείωτη εκκρεμότητα. Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνεις είναι, να αναζητήσεις την αρχική αιτία όλων αυτών των καταστάσεων και να τελειώνεις με άτομα από το παρελθόν, από τα οποία προέρχονται οι πρόσφατες δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια ζητήματα από το παρελθόν, Υδροχόε, που σου έχουν αφήσει μεγάλη πικρία, έχουν έρθει πάλι στην επιφάνεια και σε κάνουν να νιώθεις αποπνικτικά. Μην κάνεις το λάθος να εγκλωβιστείς, βρες τις εναλλακτικές σου κι απομακρύνσου από αυτά. Ένα ταξίδι με καλούς φίλους θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όλα τα άσχημα γεγονότα και θα σε κάνει να ανασάνεις ελεύθερα.

ΙΧΘΥΣ: Βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου, Ιχθύ, που ακόμη κι εσύ απορείς με την εύνοια της τύχης. Όλα προκύπτουν πιο βολικά απ’ όσο ήλπιζες και τα οφέλη έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Αυτό σε κάνει πολύ αισιόδοξο και σε παρακινεί σε σχέδια με υψηλό ποσοστό ρίσκου. Μελέτησε όμως καλά τα πλάνα σου και μετά προχώρα στην υλοποίησή τους.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα