Μάρθα Ηλιοπούλου

Η Μάρθα Ηλιοπούλου γεννήθηκε στη Σπάρτη Λακωνίας. Οι προπτυχιακές της σπουδές πραγματοποιήθηκαν στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας (κατεύθυνση: Παιδαγωγική), με βαθμό Άριστα.

Οι μεταπτυχιακές της σπουδές πραγματοποιήθηκαν στο διακρατικό πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου- Università diTorino), καθώς και στο Κρατικό Φορέα Πιστοποίησης  EDEXCEL-UK από όπου έλαβε Επαγγελματικό Δίπλωμα Εξειδίκευσης Μαθησιακών Δυσκολιών & Προβλημάτων Συμπεριφοράς.

Έχει πιστοποιητικό επάρκειας στη χορήγηση εργαλείων αξιολόγησης δυσκολιών μάθησης και ετοιμότητας. Έχει  παρακολουθήσει επιμορφώσεις  για  αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών στην Α’ Βάθμια και στη Β΄Βάθμια, στη Διδακτική της Ελληνικής Γλώσσας σε Αλλόγλωσσους. Είναι πιστοποιημένη στην εφαρμογή μεθόδων και τεχνικών για παιδιά με ΔΑΔ, ΔΕΠΥ.

Αποτελεί  μέλος  του Συλλόγου Ειδικών Παιδαγωγών και μέλος Ομάδων Εργασίας του ΙΕΠ. Συμμετέχει ενεργά με παρουσιάσεις και εισηγήσεις σε συνέδρια σε όλη την Ελλάδα.  Η εργασιακή της  προϋπηρεσία αφορά ιδιωτικές  και δημόσιες δομές παροχής υπηρεσιών ΕΑΕ, καθώς και διαφοροποιημένης μάθησης.

Είναι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη» στη Σπάρτη Λακωνίας. Αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας των εκδόσεων My-book.gr.

Μάρθα Ηλιοπούλου
Ειδική Παιδαγωγός – Υπεύθυνη Κέντρου
kentro-exelixi.gr
27310 81050
[email protected]

Σχετικά άρθρα