Στάσεις στο σεξ: Τι είναι το «ψαλίδι» και πώς γίνεται…

Το σεξ μεταξύ γυναικών ή αλλιώς λεσβιακό σεξ είναι καλώς ή κακώς μια ευρέως διαδεδομένη σεξουαλική πρακτική στις μέρες μας, κι όχι μόνο, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες που μπορεί να μην είναι ομοφυλόφιλες, να επιδιώκουν την σεξουαλική επαφή με γυναίκα έστω και για την εμπειρία.

Στο σεξ μεταξύ γυναικών, ευρύτερα γνωστό κι ως λεσβιακό σεξ, δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές αναφορικά με τις στάσεις που θα εφαρμόσεις, αλλά μια συγκεκριμένη στάση είναι αυτή που ξεχωρίζει, χαρίζοντας στις γυναίκες που την κάνουν έντονη απόλαυση και φυσικά πολλαπλούς οργασμούς.

Πώς γίνεται;

Απλή στην εφαρμογή της, η στάση «ψαλίδι» είναι η εγγύηση που αναζητούν οι γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν σεξ μεταξύ τους για ηδονή και έντονο οργασμό. Η μια γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια σε γωνία 42 μοιρών, δημιουργώντας ουσιαστικά με τα πόδια της ένα V, όπως ένα ανοιχτό ψαλίδι.

Η παρτενέρ της, επίσης, με τα πόδια στο ίδιο άνοιγμα, περνάει το ένα πόδι της κάτω από τα οπίσθια της συντρόφου της, περνώντας το άλλο πάνω από την κοιλιά της, με στόχο οι κόλπο τους να είναι σε επαφή.

Εφόσον οι κόλποι εφάπτονται, οι δύο γυναίκες αρχίζουν με παλινδρομικές κινήσεις να τρίβονται η μια στην άλλη. Αποτέλεσμα είναι ο έντονος ερεθισμός και των δύο και κατ’ επέκταση ο οργασμός τους.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα