Όλα έτοιμα για τον γάμο αλά ελληνικά της Μαρίας Μενούνος

Τα πάντα στην εντέλεια είναι πλέον στον Άκοβο Αρκαδίας για τον θρησκευτικό γάμο της ελληνοαμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος. Η Μαρία παντρεύεται αυτή την ώρα τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο στο χωριό του πατέρα της, που ζει τις τελευταίες μέρες στο ρυθμό του γάμου.

https://www.instagram.com/p/Boi631PF9aT/?taken-by=mariamenounos

Στην αυλή του σχολείου του χωριού έχει στηθεί το γαμήλιο τραπέζι με εντυπωσιακό στολισμό, όπου τα πάντα «φωνάζουν» Ελλάδα. Στις συνθέσεις που στολίζουν τα τραπέζια δεσπόζουν λεμόνια και είναι άκρως εντυπωσιακές, ενώ στα πιάτα έχουν τοποθετηθεί αναμνηστικά σουπλά με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς. Το μενού έχει επιλεμηθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που θα γίνει το γαμήλιο γλέντι έχει στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας. Το μενού, ωστόσο, έχει έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/Boj-VUaF9FE/?taken-by=mariamenounos

Η νύφη που σε λίγο θα είναι πανέτοιμη φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη θα μπει στην άμαξα που θα την πάει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι.
Ηδη, στους λογαριασμούς της στα social media η Μαρία ανεβάζει στιγμιότυπα από την προετοιμασία της για τη μεγάλη ώρα, ενώ οι γονείς της τρισευτυχισμένοι, χορεύουν κιόλας στην πλατεία του χωριού περιμένοντας να συνοδεύσουν την κόρη τους στην εκκλησία. Η Μαρία είναι χαλαρή και χαμογελαστή, τραγουδάει το «Σε θέλω- με θέλεις» και φαίνεται να το χαίρεται περισσότερο απ’ όλους.

https://www.instagram.com/p/Bolycj7lkKU/?taken-by=mariamenounos

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα