Γάμος Οικονομάκου-Μιχόπουλου: Όλα όσα συνέβησαν!

Χθες ήταν η μεγάλη μέρα για την Αθηνά Οικονομάκου. και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, ενώ είχαν ήδη βέβεαια τελέσει τον πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι, τον μικρό Μάξιμο.

Ο γάμος έλαβε χώρα στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία, το οποίο διαθέτει και ένα εκκλησάκι, ενώ ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Η νύφη συνοδευόταν από τον πατέρα της και τον αδελφό της, ενώ έφθασε με σκάφος στη μικρή προβλήτα του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που έμοιαζε περισσότερο με ένα πάρτι.

Την παράσταση έκλεψαν τα κοκτέιλ που έφεραν τα ονόματα του ζευγαριού αλλά και του γιου τους Μάξιμου. Στην ίδια λογική κινήθηκαν και οι μπομπονιέρες, που είχαν ένα μενταγιόν με τα αρχικά του ζευγαριού και ένα σκίτσο τους με τον γιο τους, ενώ παντού υπήρχαν χρωματιστά λουλούδια, ενώ φυσικά δεν έλειπαν τα βεγγαλικά, επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης στην πισίνα, αλλά και λάτιν χορός από το ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω στιγμές από την χθεσινή μαγική ημέρα του ζευγαριού. Να ζήσουν!

https://www.instagram.com/p/Bom3TeNA2S8/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bom3KKHAF6H/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BonBOwxgVCp/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BonBLXvguJf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bom22h6gEXQ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BomYmNUg6uw/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bomz0CFlUNC/?utm_source=ig_embed

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα