Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τον γάμο αλά ελληνικά της Μαρίας Μενούνος

Έναν όμορφο και παραδοσιακό γάμο χωρίς υπερβολές έκανε η διάσημη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, η οποία έχει κάνει αξιοσημείωτη καριέρα στην Αμερική (θυμίζουμε ότι το 2004 το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους, ενώ εργάζεται στο NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood).

Ο γάμος της τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, την εκκλησία που έχει χτίσει ο πατέρας της και η συγκίνηση όλων ήταν μεγάλη. Η Μενούνος έστησε τον γαμπρό πάνω από μία ώρα αφού έφτασε στις 5, ενώ ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 4, αλλά ο Κέβιν δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα όταν την είδε να λάμπει από χαρά μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Το μυστήριο ήταν ανοιχτό και σχεδόν όλο το χωριό ήταν στους δρόμους για να δει από κοντά το διάσημο ζευγάρι.

Κατά τη διάρκεια του γάμου, η νύφη και οι καλεσμένοι είπαν όλοι μαζί το «Πάτερ Υμών» όπως ακούγεται στο παρακάτω βίντεο.

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει από καιρός την επιθυμία της να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά.

Επιτέλους, η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκαρο έκαναν τον μεγάλο λευκό ελληνικό γάμο τους … δέκα μήνες μετά την τελετή σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση, έγραψε η Daily Mail σε άρθρο με υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο ενώ δημοσιεύματα υπάρχουν σε δεκάδες αμερικανικές ιστοσελίδες. Εξάλλου, η Μενούνος είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο στην Αμερική.

 

https://www.instagram.com/p/BomGry5li7K/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BomrK52l01n/?utm_source=ig_embed

Πηγή: thetoc.gr

Σχετικά άρθρα