Σαμάνθα Μαρκλ: Πήγε απρόσκλητη στο Παλάτι και την έδιωξαν!

Πριν από λίγες ημέρες η Σαμάνθα Μαρκλ αποφάσισε να πάει απρόσκλητη στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να δει την αδερφή της, τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Ωστόσο, η Ασφάλεια του Παλατιού απέρριψε το αίτημά της και δεν την άφησε να μπει. Στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, η Σαμάνθα Μαρκλ βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, μιλάει στους φύλακες του κτιρίου αλλά εκείνοι τής δείχνουν την πόρτα της εξόδου… Το αμαξίδιο σέρνει ο σύντροφός της, ο οποίος μάλιστα δίνει ένα γράμμα στους φύλακες.

Η Σαμάνθα Μαρκλ είναι θετή αδερφή της δούκισσας του Σάσεξ και, σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, οι δυο αδερφές δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αφού έχουν χρόνια να μιλήσουν. Μάλιστα η Σαμάνθα Μαρκλ δεν παρέστη στον γάμο της αδερφής της, όπως ούτε άλλωστε και ο πατέρας της. Τον τελευταίο καιρό, έχει ξεκινήσει μια “πολεμική” ενάντια στη Μέγκαν Μαρκλ, με δηλώσεις και συνεντεύξεις, που δεν έχουν σχολιαστεί επισήμως από το Παλάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σαμάνθα Μαρκλ πήγε στο Λονδίνο για να δώσει ένα μήνυμα στην αδερφή της.

«Όλοι θέλουν να ξέρουν τι περιέχεται σε αυτό το γράμμα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Σαμάνθα Μαρκλ.

Αυτή πάντως είναι η πιο μεγάλη κίνηση προσέγγισης που έχει γίνει ποτέ από την αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ από τη στιγμή που η τελευταία αρραβωνιάστηκε τον πρίγκηπα Χάρι.

Στη συνέχεια, η Σαμάνθα Μαρκλ φωτογραφήθηκε κρατώντας κάτι μάσκες Χάρι και Μέγκαν που αγόρασε από ένα μαγαζί με σουβενίρ…

Με πληροφορίες από www.eonline.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σαμάνθα Μαρκλ: Συγκρίνει την αδερφή της με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Σαμάνθα Μάρκλ επιτίθεται στη Μέγκαν: «Το βάρος του θανάτου πάνω σου Μegh»!

Ο γάμος της χρονιάς : Όλο το παρασκήνιο και οι κατηγορίες της οικογένειας της Meghan Markle- Η στήριξη του Χάρι και η εκθαμβωτική τελετή

 

 

Σχετικά άρθρα