10 tips φλερτ για να «σπάσεις» τον πάγο!

Τον βλέπεις και σου… κόβονται κυριολεκτικά τα πόδια! Του μιλάς και μασάς τα λόγια σου! Πώς θα καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο μεταξύ σας και να πετύχεις το πολυπόθητο ραντεβού;

Παρακάτω θα βρεις τα 10 tips φλερτ που χρειάζεσαι επειγόντως! 

1. Να φροντίζεις πάντα τα χείλη σου

Τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα τα χείλη έχουν μια φυσική τάση να αφυδατώνονται και να φαίνονται πιο… άσπρα και χλωμά… Δεν είναι καθόλου όμορφο θέαμα αυτό! Δεν χρειάζεται φυσικά να φοράς συνεχώς κραγιόν, ειδικά αν δεν σε βολεύει. Ένα lip gloss ή ένα απλό liposan με λίγο χρώμα (σε γεύση φράουλα ή κεράσι) αρκούν για να τονίσουν λίγο τα χείλη σου! Όταν τον πλησιάζεις, μην ξεχάσεις να έχεις εφαρμόσει λίγο πάνω στα χείλη! Θα του κάνεις καλή εντύπωση και θα ονειρεύεται αυτά τα χείλη όλη την υπόλοιπή του μέρα!

2. Να του χαμογελάς και να τον χαιρετάς όποτε τον συναντάς

Δύσκολο και αμήχανο, ειδικά όταν δεν είναι στην παρέα σου και δεν τον ξέρεις καλά. Η πιο αυθόρμητη κίνηση που σου έρχεται όταν τον συναντάς είναι να σκύψεις το κεφάλι, να κάνεις πως δεν τον είδες και να κοιτάς το κινητό σου. Θέλει τόλμη να τον κοιτάξεις και να τον χαιρετήσεις! Κάντο όμως και είναι σίγουρο ότι θα σε προσέξει!

3. Λίγο “φτύσιμο” δεν έβλαψε κανέναν!

Ας πούμε ότι τον συναντάς με την παρέα του στην καφετέρια της γειτονιάς. Χαιρέτησε πρώτα τους φίλους του και έπειτα εκείνον! Θα του στοιχίσει! Φυσικά αν το κάνεις πάντα, θα καταλάβει ότι απλώς δεν τον συμπαθείς!

4. Να περάσεις… τυχαία από ένα πάρτι όπου θα βρίσκεται

Γίνεται ένα πάρτι στη γειτονιά αλλά δεν είσαι καλεσμένη. Ξέρεις ότι εκείνος όμως θα πάει. Πέρνα όλως τυχαίως. Τύπου “είδα φως και μπήκα”.  Φυσικά αργά το βράδυ για να κάνεις εντύπωση, όχι μόνο σε εκείνον αλλά και σε πολλούς άλλους!

5. Κοίτα τον έντονα και χαμογέλα του

Φαίνεται λίγο spooky αλλά αν ενδιαφέρεται θα είναι πολύ υπέρ σου όλο αυτό. Σου έχει τύχει πολλές φορές να τον “καρφώνεις” με τα μάτια σου και όταν γυρίζει προς το μέρος σου να χαμηλώνεις το βλέμμα. Μην το κάνεις πλέον! Δείξ’ του ότι τον κοιτάς! Την επόμενη φορά που θα συναντηθούν τα βλέμματά σας, κοίτα τον για κάποια δευτερόλεπτα ακόμα πιο έντονα και χαμογέλα του!

6. Ρώτα τον για τα ρούχα του

Φοράει ένα ωραίο πουκάμισο που του πάει; Πήγαινε πες του το! Μπορεί έτσι να αποτελέσει αφορμή να πιάσετε την κουβέντα, καθώς θα καταλάβει ότι προσέχεις λεπτομέρειες στην εμφάνισή του!

7. «Με συγχωρείς, ήταν… τυχαίο»!

Παίζετε βόλεϊ στο προαύλιο του σχολείου και όλως τυχαίως η μπάλα έπεσε πάνω του! Πήγαινε να απολογηθείς και από τα συμφραζόμενα κάν΄ τον να καταλάβει ότι δεν ήταν και τόσο τυχαίο!

8. Σύστησέ του ένα φίλο σου!

Αν ντρέπεσαι να του μιλήσεις, οι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν! Πήγαινε να του μιλήσεις μαζί με ένα φίλο σου ή μια φίλη σου, οι οποίοι θα συντελέσουν στο να σπάσει ο πάγος! Προσοχή όμως μην ερωτευτεί την κολλητή σου αντί για σένα!

9. Συνδύασε το live φλερτ με γραπτά μηνύματα

Αν είναι προγραμματισμένο να τον δεις το βράδυ (σε ραντεβού ή σε φιλική μάζωξη), στείλ’ του μήνυμα: «Να φορέσεις το μπλε πουκάμισο, φωτίζει τα μάτια σου». Θα τον κάνει να αναμένει με ανυπομονησία τη συνάντησή σας ενώ θα καταλάβει ότι τον σκέφτεσαι!

10. Η βοήθεια του… χιούμορ!

Μην ξεχνάς ότι και εκείνος θα αισθάνεται άβολα όταν μιλάτε, ειδικά αν ενδιαφέρεται για σένα! Για να σπάσεις τον πάγο, χρησιμοποίησε το μεγάλο όπλο του χιούμορ! Χωρίς υπερβολές βέβαια! Δείξ’ του ότι αισθάνεσαι αμηχανία, πες του το κιόλας! Θα το εκτιμήσει και θα βοηθήσει!

N.K.

Με πληροφορίες από seventeen.com

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα