Οργασμός του προστάτη: Πώς θα κάνεις τον σύντροφό σου να κορυφώσει;

Όπως θα έχεις καταλάβει, ο οργασμός δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, αλλά και ανδρική. Σίγουρα, ο στόχος σου κατά την ερωτική πράξη είναι να φτάσεις σε οργασμό, αλλά σίγουρα θέλεις να περάσει και ο σύντροφός σου καλά, ώστε κι αυτός να φτάσει στην πολυπόθητη κορύφωση.

Σίγουρα για τον άνδρα μπορεί να θεωρείται ότι ο οργασμός είναι εύκολος, μιας και συνδυάζεται με την εκσπερμάτωση, την οποία – πλην σπάνιων περιπτώσεων – πετυχαίνει.

Πώς, όμως, θα βοηθήσεις τον καλό σου να έχει από τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής του;

Τι είναι ο οργασμός του προστάτη;

Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν πολλάκις σημαντικές λεπτομέρειες για τα διάφορα είδη οργασμού που βιώνει η γυναίκα: Κλειτοριδικό, κολπικό, οργασμό του τραχήλου… Όπως, λοιπόν, η γυναίκα έχει το σημείο G, έτσι και ο άνδρας έχει το δικό του αντίστοιχο σημείο. Αυτό λέγεται σημείο P, το αρχικό δηλαδή της λέξης prostate, δηλαδή προστάτης. Με απλά λόγια, η επαφή με τον ανδρικό προστάτη εσωτερικά οδηγεί τον άνδρα στην εκσπερμάτωση.

Τι πρέπει να κάνεις;

Για να βοηθήσεις τον καλό σου, λοιπόν, να φτάσει στον οργασμό θα πρέπει να φτάσεις στον προστάτη του και αυτό θα γίνει μέσω της διείσδυσης του δακτύλου σου από τον πρωκτό.

Το ελαφρύ χάιδεμα του προστάτη, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι αυτό που ολοκληρώνει τον ερεθισμό του καλού σου.

Πώς θα τον ετοιμάσεις;

Εάν ο σύντροφός σου δεν είναι προετοιμασμένος σωματικά για να δεχτεί το δάχτυλό σου στον πρωκτό του, ώστε να φτάσει σε οργασμό θα πρέπει να τον προετοιμάσεις κατάλληλα.

Τι πρέπει να κάνεις;

Βάλε λιπαντικό

Επειδή η περιοχή του πρωκτού δεν έχει καμία λίπανση φυσική θα πρέπει να βάλεις μπόλικο λιπαντικό ώστε να μην υπάρχει έντονος πόνος.

Κάνε ζέσταμα

Καλό θα είναι για αρχή, ώστε να πετύχετε την διείσδυση να το πάτε με το… μαλακό, να χρησιμοποιήσετε δηλαδή κάποιο σεξουαλικό βοήθημα, όπως μια πρωκτική σφήνα.

Καλή απολύμανση

Εφόσον σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου καλό θα είναι να έχεις πλύνει καλά τα χέρια σου από πριν και κυρίως να έχεις κόψει τα νύχια σου, μιας και η περιοχή του πρωκτού είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη και μπορεί να προκύψουν εύκολα τραυματισμοί.

Εάν κι εφόσον τα καταφέρετε, να έχεις υπόψη σου ότι εσύ και ο καλός σου θα ζήσετε απίστευτες στιγμές, με έντονο και αλλεπάλληλους οργασμούς!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα