Αυτή είναι η ιδανική στάση για να… τελειώνεις ασταμάτητα!

Στο… κυνήγι του Ιερού Δισκοπότηρου του σεξ, τον οργασμό, πολλές είναι οι στάσεις και οι σεξουαλικές μέθοδοι που εφαρμόζεις, προκειμένου να βιώσεις την έντονη στιγμή του να… τελειώνεις πάνω στον καλό σου, όντας εκείνος μέσα σου.

Με άλλα λόγια, η κορύφωσή σου περνάει μέσα από διάφορες στάσεις στο σεξ, πότε εύκολες και πότε πιο δύσκολες στην εφαρμογή τους, όμως πάντα με το επιθυμητό για σένα αποτέλεσμα.

Οι ιδανικές στάσεις για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό είναι γενικότερα οι στάσεις, όπου εκείνη είναι από πάνω. Σύμφωνα με τους ειδικούς και φυσικά με μαρτυρίες, οι στάσεις αυτές ενδείκνυνται για έντονους οργασμούς, καθώς τόσο η ένταση όσο και το βάθος της διείσδυσης ρυθμίζονται και κανονίζονται από τη γυναίκα που βρίσκεται από πάνω, δηλαδή από εσένα!

Ένας… καταρράκτης ηδονής!

Μια τέτοια στάση είναι και η στάση «καταρράκτης», όπου εσύ αναλαμβάνεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Απλή στην εφαρμογή της, αλλά ταυτόχρονα τόσο αποτελεσματική στις ευεργετικές της… επιδράσεις σε επίπεδο οργασμού, η στάση «καταρράκτης» είναι εδώ για να σε κάνει να νιώσεις όπως ποτέ άλλοτε!

Πώς θα την κάνεις;

Ο καλό σου ξαπλώνει ανάσκελα, αλλά είναι ο μισός έξω από το κρεβάτι με το κεφάλι του να στηρίζεται στο πάτωμα. Με άλλα λόγια, ο καβάλος του και η περιοχή του πέους είναι στηριγμένα στην άκρη του στρώματος.

Εσύ κάθεσαι έτσι επάνω στο πέος με τις φτέρνες σου να εφάπτονται στο στρώμα, ουσιαστικά δίνοντάς σου την απαραίτητη ώθηση για να μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις επάνω στο μόριο του συντρόφου σου.

Όπως είπαμε και πιο πάνω και σε αυτή την περίπτωση η διείσδυση είναι βαθιά και έντονη, οπότε και ο οργασμός σου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα