Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/10

Μία συντροφική και γαλήνια Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι εδώ, δίνοντας μέχρι το τέλος του μήνα ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και ανανέωση στο 2ο δεκαήμερο Κριών, Ζυγών, Διδύμων, Τοξοτών, Λιονταριών και Υδροχόων!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, Κριέ, ευνοείσαι κι είσαι στα «πάνω» σου, κάτι που μεταδίδεις στα οικογενειακά σου πρόσωπα και στους φίλους σου. Αυτή τη μέρα δέχεσαι όλη τη θετική ενέργεια από τον περίγυρό σου, πράγμα που σε γεμίζει ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα πρόσωπο από το κοντινό σου περιβάλλον, Ταύρε, θα σου δώσει λύσεις σε ανησυχίες που είχες τελευταία. Αναμφίβολα, λοιπόν, θα είσαι σε άριστη κατάσταση, αφού τις αγωνίες σου θα μοιραστείς και ξεπεράσεις με αγαπημένα σου άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σκέφτεσαι να βγεις, Δίδυμε, να χαρείς, ακόμη και να ξοδέψεις για να περάσεις καλά. Στα πλάνα σου υπάρχουν τα αγαπητά σου πρόσωπα, που θέλεις να κάνεις να αισθανθούν τόσο όμορφα, όσο εσύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατάλαβες πως έφτασε η ώρα για ανατροπές, Καρκίνε, και πραγματικά αυτό θα εισπράξουν τόσο η οικογένεια, όσο κι οι φίλοι σου. Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, θα έρθουν στο χώρο σου ανακατατάξεις που προετοίμαζες αρκετό καιρό – από διακόσμηση μέχρι κι αλλαγή ακινήτου.

ΛΕΩΝ: Αισθάνεσαι καλά, Λέων, επειδή έχεις βάλει τα πράγματα στο σωστό δρόμο, και σήμερα έχεις τόσο ευχάριστη διάθεση, που θέλεις να το βροντοφωνάξεις. Αρωγοί σου σε αυτό θα είναι τα φιλικά σου πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθεις σήμερα καλύτερα μένοντας μόνος σου, Παρθένε, επειδή έχεις την ανάγκη να οργανώσεις τη σκέψη σου σε ό,τι αφορά άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και τα ξεκαθαρίσματα που πρέπει να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, Ζυγέ, θ’ αρπάξεις την ευκαιρία για να ψάξεις το πως μπορείς να στηρίξεις τους γύρω σου και, πίστεψέ με, αυτό θα εκτιμηθεί πολύ. Μέσα από το χέρι βοηθείας που θα δώσεις, θα αισθανθείς κι εσύ γεμάτος πληρότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι δυνατός, Σκορπιέ, και δε δέχεσαι πλέον την ηττοπάθεια, ούτε από τον εαυτό σου τον ίδιο, ούτε από την οικογένεια σου. Σήμερα, θα το εκδηλώσεις με ένα σαφή, αλλά ήπιο τρόπο, που θα κάνει τους άλλους να απορήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δεχθείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις, Τοξότη, καταλαβαίνοντας πλέον ότι υπάρχουν και για σένα άνθρωποι, οι οποίοι σε νιώθουν και θέλουν να ανταποδώσουν τη δική σου στήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πειράζει, λες σήμερα, Αιγόκερε, που ήρθαν κάποιες αναποδιές, αφού είναι τόσο καλή η ψυχολογία σου, που όλα τα δύσκολα σου φαίνονται παιχνιδάκι. Σήμερα, γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και τελικά η μέρα θα εξελιχθεί πολύ θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέλεις σήμερα να σκεφτείς, Υδροχόε, χαλαρώνοντας μαζί με δικά σου άτομα κι αυτό πραγματικά θα κάνεις. Θα είναι για σένα μια ήρεμη και χαλαρή μέρα, που θα σου δώσει δύναμη για το επόμενό σου ξεκίνημα.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις κάποια νεύρα σήμερα, Ιχθύ μου, αλλά ευτυχώς δε φτάνεις σε εντάσεις και καταστάσεις εκτός ελέγχου. Οι φίλοι σου πάντως, θα σε απασχολήσουν με δικά τους μικροπροβλήματα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 09/10

Σχετικά άρθρα