Ζακ Κωστόπουλος: Γιατί δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του 33χρονου πάνω στο μαχαίρι;

Νέα στοιχεία, μαρτυρίες και αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων συνεχίζουν να τροφοδοτούν με νέα στοιχεία την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Εκτός από τα στοιχεία DNA του 33χρονου, που βρέθηκαν πάνω στο μαχαίρι, υπάρχει και η μαρτυρία ενός διερχομένου, ο οποίος υποστηρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ότι είδε να πέφτει από τα χέρια του 33χρονου ένα μαχαίρι, την ώρα που έβγαινε σπάζοντας τη τζαμαρία του καταστήματος.

Στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ο μεσίτης.

Μάλιστα, ο αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι απομάκρυνε το μαχαίρι από το σημείο στο οποίο έπεσε ο 33χρονος για να μην το πάρει πάλι στα χέρια του.

Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν τεθεί σε γνώση του ερευνητή που εξετάζει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν τα αποτυπώματα του στο μαχαίρι

Παρότι πάνω στο μαχαίρι βρέθηκε δείγμα DNA, δεν εντοπίστηκε αποτύπωμα του 33χρονου πάνω του, όπως είπε προ ημερών στο CNN Greece η δικηγόρος της οικογένειας.

Δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου ούτε εντός του κοσμηματοπωλείου ούτε στο μαχαίρι σύμφωνα με τα έγγραφα που επίσημα πλέον αποτελούν μέρος της δικογραφίας, δήλωσε στο CNN Greece, η συνήγορος της οικογένειας Άννυ Παπαρούσου.

«Μέσα στο κοσμηματοπωλείο δεν υπάρχουν αποτυπώματα του Ζακ, υπάρχουν στην εξωτερική πόρτα του κοσμηματοπωλείου και δεν υπάρχουν αποτυπώματα στο μαχαίρι» λέει στο CNN Greece η κ. Παπαρούσου.

«Εμάς μας απασχολεί ένας χρόνος που δεν έχει καταγραφεί σε βίντεο» αναφέρει η ίδια.

Η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου βρίσκεται σε αναμονή σχετικά με την ιατροδικαστική έκθεση, τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που αφορούν τη διάγνωση της αιτίας θανάτου καθώς το ιατροδικαστικό πόρισμα ήταν προσωρινό, προκειμένου να ταφεί ο 33χρονος.

«Αναμένουμε τις τοξικολογικές και τις ιστολογικές, που αφορούν τη διάγνωση της αιτίας θανάτου» είπε η κ. Παπαρούσου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, αναζητείται το οπτικό υλικό είτε από τις κάμερες των παρακείμενων καταστημάτων είτε από τους αυτόπτες μάρτυρες καθώς «κάθε υλικό που βγαίνει φωτίζει το συμβάν σε όλη του την έκθεση».

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα