Ποια είναι η αίσθηση του πρωκτικού σεξ; (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που σκέφτονται έντονα την προοπτική να κάνουν πρώτη φορά πρωκτικό σεξ και διστάζουν γιατί δεν γνωρίζουν ποια είναι η αίσθησή του, καλό θα είναι να διαβάσεις τις μαρτυρίες των αναγνωστριών μας που ακολουθούν, οι οποίες έχουν ήδη μπει στη διαδικασία να απολαύσουν και αυτό το είδος σεξ.

Αναφορικά με το πόσο επίπονο είναι, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι σίγουρα εφόσον είσαι άμαθη είναι σχετικά επίπονο, ανάλογα και με τα επίπεδα αντοχής του καθενός. Επίσης, τονίζουν ότι επειδή είναι μια περιοχή πολύ ευαίσθητη που τραυματίζεται εύκολα, εάν νιώσεις έντονο πόνο που δεν υποχωρεί καλό θα είναι να σταματήσεις την προσπάθειά σου.

Επίσης, φρόντισε να έχεις λιπάνει καλά την περιοχή, μιας και η φυσική λίπανση δεν υφίσταται, ενώ δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς το προφυλακτικό.

Μοιάζει με το κολπικό σεξ

«Το ευχαριστιέμαι απίστευτα, ειδικά με ένα μεγάλο σε μέγεθος δονητή ή πέος. Η αίσθηση του ότι γεμίζω ολόκληρη είναι απίστευτη, θυμίζοντας την αίσθηση που αφήνει το κολπικό σεξ. Το καλύτερο σημείο είναι το αρχικό ζόρισμα μέχρι να εισχωρήσει το πέος ή το βοήθημα. Τότε, φτάνω σε οργασμό αυνανιζόμενη» (Μαρία, 27)

Θέλει καλό… ζέσταμα

«Είχα αρκετές αμφιβολίες αρχικά και φόβο για το ότι θα πονέσω. Μιλώντας με μια φίλη μου που το κάνει συχνά, έμαθα ότι εάν προσαρμόσεις αρχικά την περιοχή με τη χρήση ενός sex toy, δεν θα έχεις μετά κάποιο πρόβλημα. Ξεκίνησα με μια πρωκτική σφήνα και πλέον το κάνω άφοβα και χωρίς πόνο»(Μυρτώ, 32)

Όλα τα λεφτά στην… έξοδο

«Η πιο ωραία αίσθηση είναι όταν τραβιέται από μέσα μου ο καλός μου. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή του πρωκτικού σεξ, ιδανική για να φτάσεις και σε οργασμό» (Νάντια, 43)

Απίστευτη αίσθηση

«Ενώ στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου για το αν πρέπει να το κάνω, μιας και πολλές φίλες μου έλεγαν ότι πονάει αφόρητα, όταν το δοκίμασα και μετά από λίγο καιρό που το συνήθισα έφτασα σε απίστευτα επίπεδα ικανοποίησης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα» (Λίλιαν, 39)

Είναι κάπως άβολο

«Η αλήθεια είναι ότι, αν και το έχω κάνει αρκετές φορές, δεν μπορώ να συνηθίζω την αίσθηση ότι κάνει είναι μέσα στον πρωκτό μου, είτε είναι δονητής είτε το πέος του παρτενέρ μου. Στην αρχή πονάω για λίγο και μετά είναι απλά άβολο» (Σούλα, 30)

Σαν ανάποδη αφόδευση

«Δεν μου αρέσει καθόλου. Πρέπει να ανήκω στη μειοψηφία των γυναικών που το νιώθουν σαν αντίστροφη αφόδευση. Και δεν είναι καθόλου ωραίο» (Ελένη, 42)

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Μεγάλα οπίσθια: Είναι «ένοχο» το πρωκτικό σεξ;

Τραυματισμός στο πρωκτικό σεξ: Πώς θα τον αποφύγεις;

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα