Άνθιμος Ανανιάδης: «Με τη Μαρία – Νεφέλη έχουμε μόνο τυπικές σχέσεις»

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, ήταν ο Άνθιμος Ανανιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από τη μητέρα του γιου του Μαρία Νεφέλη Γαζή.

Όπως είπε, οι δυο τους έχουν πια τυπικές σχέσεις για το καλό του παιδιού και προσπαθούν να αφήσουν πίσω τις όποιες διαμάχες είχαν στο παρελθόν. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη η εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό του το ενδεχόμενο της άμβλωσης, καθώς είναι κατά των εκτρώσεων.

Στις αρχές του καλοκαιριού το ζευγάρι μετά από έναν καυγά βρέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα της Ομονοίας. Εκεί, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, καθώς αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι. Τότε το γραφείου Τύπου του ηθοποιού είχε γράψει την παρακάτω ανακοίνωση.

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια», ενώ η σύντροφός του έξω από το τμήμα δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «δεν υπάρχει καμία παρανόηση. Ο κόσμος που ξέρει τον Άνθιμο θα καταλάβει».

Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη, παρά τις προσωπικές δυσκολίες δεν έχασε τη δημιουργικότητα του και άρχισε να προετοιμάζει το νέο του project με τίτλο Greek Job.
Πρόκειται για μία blockbuster ταινία δράσης που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα με πρωταγωνιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πρόκειται να γυριστεί στην Αθήνα και τα Μετέωρα. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, θέλει να κάνει πρόταση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για να παίξει στην νέα του ταινία.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VAMcXDAfwMg

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Άνθιμος Ανανιάδης: Ο ηθοποιός που έχει δεύτερο πατέρα τον Κώστα Βουτσά- Η φυγή του στην Αμερική , το αλκοόλ και ο… επικός τσακωμός με την Μαρία Νεφέλη Γαζή

Σχετικά άρθρα