Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11/10

Δύσκολη η σημερινή Πέμπτη για τα ερωτικά μας! Η Ανάδρομη Αφροδίτη Τετραγωνίζει τον Άρη, φέρνοντας αρκετά προβλήματα, εντάσεις, ρήξεις στις σχέσεις, πολλά ανούσια έξοδα και οικονομικές αναποδιές, όπως και πολλά λάθος ερωτικά πισωγυρίσματα που θα πονέσουν τους Σταθερούς των αρχών του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Συγκράτησε λίγο τα νεύρα σου σήμερα, Κριέ μου. Θέλεις να ξεσπάσεις σε όλους, πράγμα που δε θα σε οδηγήσει κάπου, ενώ αντίθετα θα δημιουργηθούν με τους οικείους σου προβλήματα – ξεπεράσιμα μεν, ανώφελα δε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε χρειάζεται να σε πιάνει απελπισία, Ταύρε μου, λόγω των διαφωνιών που σήμερα θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα. Αντίθετα θα δεις, ότι είναι μια παροδική κατάσταση και μάλιστα γρήγορα ξεπεράσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Όσο κι αν θέλεις, Δίδυμε, δε θα μπορείς να κρύψεις τη χαρά και την ικανοποίηση σου, για τις ευχάριστες στιγμές που θα περάσεις με κοντινά σου άτομα. Όλα σήμερα σου πηγαίνουν υπέροχα και αυτό ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πετάς πλέον από πάνω σου τις ψευδαισθήσεις, Καρκίνε μου, ισορροπείς καλύτερα και σήμερα φτιάχνεις τη σχέση σου με άτομα, από τα οποία έχεις απομακρυνθεί.

ΛΕΩΝ: Προσπαθείς να διαχειριστείς την ικανοποίηση που αισθάνεσαι, Λέων, επειδή κατάφερες να ξεπεράσεις δυσκολίες που σ’ είχαν ταλαιπωρήσει. Αυτή είναι μια ευχάριστη μέρα για σένα, γεμάτη πληρότητα κι ανακούφιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην γίνεσαι σήμερα επικριτικός απέναντι στους γύρω σου, Παρθένε μου. Κάποιες φορές, είναι προτιμότερο να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου. Μετά θα δεις, ότι θα είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία με τα αγαπημένα σου άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Μην γίνεσαι σήμερα επικριτικός απέναντι στους γύρω σου, Παρθένε μου. Κάποιες φορές, είναι προτιμότερο να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου. Μετά θα δεις, ότι θα είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία με τα αγαπημένα σου άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκράτησε λίγο το άγχος σου, Σκορπιέ μου. Ξέρω, ότι νιώθεις πως δε σε κατανοούν και πως απομακρύνθηκες από κοντινά σου άτομα. Είναι λίγο πιεστική η μέρα, αλλά θα έχει ευχάριστη κατάληξη κι αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντική μέρα είναι αυτή για σένα, Τοξότη, επειδή ένα άτομο με δύναμη και κύρος θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που μακροπρόθεσμα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιδιώκεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη χαλάρωση που σου προσφέρει η μέρα, Αιγόκερε. Το βραδάκι, οι συναντήσεις με αγαπημένα σου άτομα κι η διάθεσή σου για ξεφάντωμα, θα σου γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλημμυρίζεις σήμερα, Υδροχόε με ιδέες που θα σε ανανεώσουν, ενώ νιώθεις γεμάτος δύναμη κι έτοιμος να μοιραστείς καινούργιες καταστάσεις με τα πολύ δικά σου άτομα.

ΙΧΘΥΣ: Αισθάνεσαι δικαιωμένος, Ιχθύ, επειδή εισπράττεις από τους γύρω σου την επιβράβευση. Επιπλέον, σήμερα θα είσαι γεμάτος ικανοποίηση, αφού δέχεσαι αγάπη από τα συγγενικά σου πρόσωπα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 11/10

Σχετικά άρθρα