Η Ιωάννα Κουρμπέλα σχεδιάζει κατά του καρκίνου του μαστού!

Το IOANNA KOURBELA designer brand, με επίκεντρο τη γυναίκα, υποστηρίζει την εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού, σχεδιάζοντας.

Με αφορμή την 30ή επέτειο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνου Μαστού «Άλμα Ζωής», η Ιωάννα Κουρμπέλα σχεδίασε ένα πλεκτό φουλάρι φτιαγμένο από φυσικές πρώτες ύλες. Η ιδιαίτερη διάτρηση πλέξη του φουλαριού του επιτρέπει να φοριέται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, συμβολίζοντας τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας.

ioanna kourbela_alma zwis_

Έλενα Γαλίφα, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Εβελίνα Παπούλια και Ελένη Πετρουλάκη, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ιωάννα Κουρμπέλα, μετουσιώνοντας το πλεκτό φουλάρι σε σύμβολο αγάπης και αλληλεγγύης.

Οι τέσσερις δυναμικές και επιτυχημένες γυναίκες μεταφέρουν το μήνυμα «Μαζί για ένα υγιές μέλλον… για όλες»,στηρίζοντας με σεβασμό τον αγώνα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Το επετειακό φουλάρι, διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις, Ροζ, Λευκό, Μαύρο &Rattan, σε συμβολική τιμή 42€ στα Ioanna Kourbela Flagship Stores (Αδριανού 109 & Χατζημιχάλη 12, Πλάκα) και ηλεκτρονικά στο www.ioannakourbela.com, όπως επίσης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τις τέσσερις γυναίκες να ποζάρουν φορώντας το φουλάρι:

#ioannakourbelaXalmazois #30xroniaalmazois #ioannakourbela

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ιωάννα Κουρμπέλα:«To ρούχο είναι το σπίτι του σώματος»

Ιωάννα Κουρμπέλα: Όταν η απλότητα συνάντησε τη μόδα

Κλίμα ενθουσιασμού με 40.000 συμμετέχοντες στο 10ο Greece Race for the cure!

Καρκίνος του μαστού: 4 σημάδια ότι κινδυνεύεις

 

 

 

Σχετικά άρθρα