Η καθημερινή ρουτίνα υγείας και ευεξίας της Άννας Δρούζα

Καλώς ήλθατε στην καθημερινή μου ρουτίνα υγείας και ευεξίας. Κάθε μέρα για να νιώθω καλά έχω κάποιες συνήθειες στο πρόγραμμά μου.

Καθαρισμός προσώπου και δοντιών

Ξεκινώ με τον καθαρισμό του προσώπου μου, που θα με βοηθήσει να νιώθω λαμπερή και φρέσκια για να ξεκινήσω τη μέρα μου. Όλες γνωρίζουμε ότι το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης μας.

Ακολουθεί το βούρτσισμα των δοντιών και με χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επιτέλους βρήκα μια οδοντόκρεμα που λόγω της σύνθεσής της δεν μου δημιουργεί δυσφορία. Η οδοντόκρεμα λέγεται Zendium και επειδή περιέχει  μόνο φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες που προϋπάρχουν στο στόμα μας, καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και δεν δημιουργεί έντονο αφρισμό. Η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα προστατεύει τα καλά βακτήρια του στόματός μου ενώ καταπολεμά τα επιβλαβή.

Αυτές οι πληροφορίες μη σας φαίνονται ασήμαντες. Το να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε είναι υποχρέωση για όλους όσοι έχουμε καταλάβει πώς ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή είναι κατ’ αρχήν ο ίδιος μας ο εαυτός.

Υ.Γ. Δοκιμάστε και το στοματικό διάλυμα καθώς και τις οδοντόβουρτσες Zendium

Έχοντας φροντίσει με τον κατάλληλο τρόπο την υγιεινή του προσώπου και των δοντιών μου, αισθάνομαι καθαρή και λαμπερή!

Υγιεινό πρωινό, πλούσιο σε ενέργεια

Ένα υγιεινό πρωινό που μου δίνει ενέργεια και ευεξία, είναι το πολύσπορο ψωμί, με λίγο τυρί cottage, μια μικρή φέτα αβοκάντο και ένας καφές -ντεκαφεϊνέ-  με λίγο γάλα και μπόλικη αντιοξειδωτική κανέλα. Αυτό το πρωινό, χωρίς περιττές θερμίδες  με κρατάει  μέχρι το μεσημεριανό μου γεύμα.

Καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής

Έχοντας καταναλώσει το πλούσιο σε ενέργεια πρωινό μου, έχω αντοχές για να βγάλω και το καθημερινό μισάωρο πρόγραμμα γυμναστικής μου.

Δεν μπορώ να λειτουργήσω την υπόλοιπη ημέρα αν δεν έχω κάνει τα παραπάνω βήματα!

Έτσι κλείνει ο καθημερινός μου κύκλος υγείας και ευεξίας για ένα υπέροχο ξεκίνημα μιας μέρας που ξέρω ότι μου επιφυλάσσει εκπλήξεις, χαρά και αναπάντεχες εμπειρίες.

‘Αννα Δρούζα

https://youtu.be/1q9NTdpvlzI

 

 

Σχετικά άρθρα