Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 12/10

Αυτή η Παρασκευή έχει δυο πρόσωπα! Από την μία ο Ήλιος που είναι σε Τετράγωνο με Πλούτωνα φέρνει έχθρες, λόγω εγωισμού, κόντρες, λόγω εξουσίας, και οικονομικά λάθη για τους Παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου και από την άλλη το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φέρνει έξυπνες αποφάσεις και επίτευξη ουσιαστικών στόχων για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Ψυχραιμία συνιστώ για σήμερα, Κριέ μου, επειδή θα σε πιέσουν οι ίδιες σου οι σκέψεις κι οι άλλοι γύρω σου θα εισπράξουν την όχι και τόσο καλή διάθεσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Για σένα, Ταύρε, η σημερινή μέρα θα είναι ήπια, αφού βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ξεπερνάς τις όποιες διαφωνίες με μια μεγαλύτερη ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις, Δίδυμε, ότι τα πράγματα γύρω σου κινούνται πολύ γρήγορα κι αυτό έχει ως συνέπεια να αισθάνεσαι πως δεν προλαβαίνεις. Θα διαπιστώσεις, ότι η σημερινή είναι απλά μια ημέρα, κατά την οποία θα τρέξεις για υποχρεώσεις λίγο παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παράπονα θα κάνεις σήμερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, Καρκίνε μου. Θα δεχτείς την κατανόηση και το ενδιαφέρον από τους γύρω σου, οπότε αυτό που τελικά θα εισπράξεις, θα βοηθήσει να έρθει πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

ΛΕΩΝ: Θα έχεις σήμερα τη διάθεση, Λέων, να είσαι λίγο αυστηρός στην κριτική σου απέναντι σε φιλικά σου πρόσωπα. Ξέρουν όμως, ότι όλα αυτά τα λες από αγάπη κι ενδιαφέρον. Τα κακώς κείμενα θα ξεπεραστούν και οι σχέσεις θα επανέλθουν στην αρχική τους μορφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευχάριστες συναντήσεις φέρνει η μέρα, Παρθένε, μαζί με σχέδια που μπαίνουν σε εφαρμογή. Πρόκειται για ένα άκρως ουσιαστικό 24ωρο, κατά το οποίο έχεις την ευκαιρία να καταφέρεις πολλά πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι μέσα στην πλήρη ικανοποίηση, Ζυγέ, ο κοινωνικός σου περίγυρος σε θαυμάζει, η οικογένειά σου κρέμεται απ’ τα χείλη σου κι εσύ πραγματικά δείχνεις να το απολαμβάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιέζεσαι στο να βρεις λύσεις σε προβλήματα τρίτων, Σκορπιέ μου, κι εκείνο που σε εκνευρίζει, είναι πως νιώθεις ότι δε σε κατανοούν. Ηρέμησε λίγο και θα δεις, ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθούν οι γύρω σου να σε συμβουλεύσουν, Τοξότη μου, και θέλουν να σου δώσουν ένα χέρι βοήθειας. Το ότι εσύ αισθάνεσαι πως δεν το έχεις ανάγκη είναι σεβαστό, αλλά πρέπει να προσέξεις πώς θα τους το πεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλεις να βγεις, Αιγόκερε, να διασκεδάσεις και να βρεθείς με αγαπημένα σου άτομα. Μη θυμώνεις όμως που δε σ’ ακολουθούν, αφού δε σε ακυρώνουν οι γύρω σου, αλλά απλά δεν έχουν σήμερα ελεύθερο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις την ανάγκη, Υδροχόε, να νουθετήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρείς ότι έχει ξεφύγει λίγο από τις αξίες του. Η πραγματική βοήθεια που θα του δώσεις, θα είναι μεγάλη κι αυτό θα αναγνωριστεί.

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε η στιγμή να κάνεις αλλαγές, Ιχθύ, αφού θέλεις έναν πιο ζεστό χώρο. Σήμερα, θα μοιραστείς τις σκέψεις σου με ένα φιλικό σου άτομο, που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 12/10

 

Σχετικά άρθρα