Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/10

Η Σελήνη σήμερα συνεργάζεται με όψη Εξαγώνου με τον Άρη, φέρνοντας στους Πύρινους και Αέρινους του 2ου δεκαημέρου θετικές συναισθηματικές εξελίξεις! Όμως το Τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα θα φέρει απογοητεύσεις και ουτοπίες στους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Έχεις μια ευχάριστη αναστάτωση, Κριέ, επειδή θέλεις να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό σου δίνει μια ανανεωμένη διάθεση, οπότε θα «στριμώξεις» τα δικά σου άτομα, που με χαρά θα δεχτούν να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σήμερα σου χτυπάει… καμπανάκια, Ταύρε μου, φωνάζοντας πως πλέον δεν πρέπει να μένεις στο παρελθόν και σε οτιδήποτε σε πίεσε, αλλά να καταλάβεις, ότι κάθε τι που έγινε, ήταν για το καλό σου

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θετική κι άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα σου, Δίδυμε, αφού βάζεις πλώρη για ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, δίνοντας αξία στην υγιεινή ζωή και βελτιώνοντας την εικόνα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κριτική των γύρω σου θα σε αναστατώσει σήμερα, Καρκίνε μου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να πάρεις πολύ σοβαρά τις συμβουλές που σου προσφέρουν τρίτα άτομα, πράγμα που αργότερα θα σου δώσει δύναμη για μια καλύτερη ζωή.

ΛΕΩΝ: Δημιουργικό τρέξιμο θα έχεις σήμερα, Λέων. Οι υποχρεώσεις σου θα λυθούν και θα μοιραστείς το υπόλοιπο της ημέρας με αγαπημένα σου πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το άγχος σου, Παρθένε μου, δε σ’ αφήνει να χαρείς τη μέρα. Οι γύρω σου προσπαθούν να κατανοήσουν το λόγο της πίεσής σου. Χρειάζεται σήμερα από πλευράς σου λίγη υπομονή και μετά τα πράγματα θα τακτοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποιο δικό σου άτομο, Ζυγέ, και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντί του. Μετά από αυτό, οι σχέσεις σας θα είναι πιο ζεστές και φιλικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έφτασε η ώρα, Σκορπιέ, να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Άλλωστε, είναι αυτό που αναζητάς περισσότερο από κάθε τι άλλο κι η απόφαση σου θα σε ανανεώσει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις έντονη την ανάγκη, Τοξότη, να ξεφύγεις και να ταξιδέψεις. Η μέρα δε σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν πρέπει να θυμώνεις, αφού σύντομα θα βρεις το χρόνο να κάνεις τη δική σου απόδραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνεις σημασία, Αιγόκερέ μου, σε πρόσωπα, που ουσιαστικά δεν είναι θετικά απέναντί σου. Το ευτύχημα είναι, ότι γρήγορα καταλαβαίνεις πως όλο αυτό σε μπλοκάρει και τελικά θα κλείσεις την πόρτα σε τοξικά άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέλεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, Υδροχόε μου. Η σημερινή είναι η μέρα που απομονώνεσαι, κάνεις την ανασκόπηση σου, περνάς καλύτερα με παρέα τη μοναξιά σου και νιώθεις πληρότητα.

ΙΧΘΥΣ: Όλα αλλάζουν γύρω σου, Ιχθύ μου. Μπορεί αυτό να σου φαίνεται περίεργο και να σε βγάζει λίγο από τα νερά σου, αλλά θα διαπιστώσεις, ότι οι καταστάσεις θα εξελιχθούν θετικά για σένα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Σχετικά άρθρα