Κουρασμένη μαμά: Πώς θα απολαύσεις (ξανά) το σεξ;

Σίγουρα το να είσαι μητέρα στις μέρες μας δεν είναι ό, τι πιο εύκολο. Εκτός από τα παιδιά και τη φροντίδα τους είναι πολύ πιθανό να εργάζεσαι, οπότε η κούρασή σου στο τέλος της ημέρας να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Φυσικά, κανένας λόγος για σεξ αφού τόσο η καταπόνηση του σώματός σου, όσο και η επιβάρυνση του εγκεφάλου και του οργανισμού σου γενικότερα με άγχος, στρες και διάφορες έγνοιες από την καθημερινότητα δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ερωτική πράξη με τον σύντροφό σου.

Εξάλλου, λόγω του ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά πλάσματα, που σημαίνει ότι ο ερεθισμός τους προέρχεται από το… πάνω κεφάλι, εάν κι εφόσον ο εγκέφαλος είναι γεμάτος απο αρνητικές σκέψεις τότε δεν υπάρχει το ποθητό αποτέλεσμα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί προτείνουν στις μητέρες μερικές απλές συμβουλές για να μπορέσουν να ξαναζήσουν την απολαυστική περιπέτεια του έρωτα και της σεξουαλικής απόλαυσης.

Χαλάρωσε

Εάν κι εφόσον δεν υπάρξει χαλάρωση του σώματος και του μυαλού η ερωτική διάθεση δεν πρόκειται να έρθει όσο κι αν το θέλεις. Αφέσου και καθάρισε το μυαλό σου, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται διότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Κάνε διαλογισμό

Προκειμένου να ηρεμήσεις σε μυαλό και σώμα μην διστάσεις να κάνεις διαλογισμό. Π.χ. η γιόγκα θα μπορούσε να σε βοηθήσει πολύ στονα βρεις την εσωτερική σου ισορροπία και να ανακαλύψεις εκ νέου τις ερωτικές σου διαθέσεις και επιθυμίες.

Κάνε προκαταρκτικά

Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης και άγχους, όταν είσαι με τον σύντροφό σου στο κρεβάτι. Αφέσου στα χάδια και τα φιλιά του, καθώς στην περίπτωση αυτή ισχύει το «όσο περισσότερο τόσο καλύτερα». Ηρέμησε και απόλαυσέ το, ώστε να ξυπνήσει μέσα σου το… ερωτικό ηφαίστειο που έχει καταστεί ανενεργό.

Κάνε… ζέσταμα

Ανέβασε την θερμοκρασία πριν ακόμα φτάσεις στο σπίτι, στέλνοντας ερωτικά μηνύματα στον καλό σου. Προσοχή! Σιγουρέψου ότι τα στέλνεις στον σωστό αποδέκτη.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα