Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτεται σε μια σπάνια συνέντευξή της

Η Μελάνια Τραμπ έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, μιλώντας τόσο για τη ζωή της με τον Πλανητάρχη, όσο και για τη διαφωνία της με την πολιτική του. Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή ένα ανθρωπιστικό ταξίδι της στην Αφρική ενώ ήταν η πρώτη φορά που μίλησε για το μπουφάν που είχε δεχτεί απίστευτη κριτική πριν από λίγο διάστημα: “Δεν με νοιάζει. Εσένα”;

Η Μελάνια Τραμπ θεωρείται ίσως και η πιο κλειστή Πρώτη Κυρία ενώ σπανίως μιλάει δημοσίως εν αντιθέσει με τον σύζυγό της, που εκφράζεται ενίοτε δίχως να φιλτράρει τις σκέψεις του.

Στη σπάνια αυτή συνέντευξη ωστόσο μίλησε ανοιχτά για το πόσο της αρέσει ο νέος της ρόλος αλλά και για τις διαφωνίες της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

“Είναι τιμή μας που υπηρετούμε τη φοβερή πατρίδα μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τραμπ κατηγορείται συχνά για κακή συμπεριφορά και σεξουαλικές παρασπονδίες

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Μελάνια Τραμπ για τις παρασπονδίες του συζύγου της, εκείνη τον υπερασπίστηκε, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στα μίντια που αρέσκονται στα σκάνδαλα και τα κουτσομπολιά.

“Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία. Έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να σκεφτώ και να κάνω”, συμπλήρωσε.

Σχετικά με το #MeToo

Όταν ρωτήθηκε για το κίνημα #MeToo, είπε ότι το στηρίζει μεν αλλά οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση πρέπει να παρουσιάσουν αδιάσειστα στοιχεία για τον ένοχο.

“Υποστηρίζω τις γυναίκες. Πρέπει να ακουστούν. Πρέπει να τις στηρίξουμε. Δεν είναι βέβαια μόνο γυναίκες. Συμβαίνει και σε άντρες. Ωστόσο δεν αρκεί να πεις σε κάποιον “Με παρενόχλησες σεξουαλικά”. Γιατί τα μίντια παρουσιάζουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο τις ιστορίες και αυτό δεν είναι σωστό”.

Σχετικά με το… πολυσχολιασμένο μπουφάν και το μήνυμά της

“Ναι ήθελα να δώσω ένα μήνυμα. Θα ήθελα να επικεντρωθούν σε αυτά που κάνω και στις πρωτοβουλίες μου κι όχι σε αυτά που φοράω. Ναι ήταν ένα μήνυμα στους επικριτές μου”

Και συνέχισε: “Ήταν φανερό ότι δεν φόρεσα το μπουφάν για τα παιδάκια. Το φόρεσα κατά την έξοδο και την είσοδό μου στο αεροπλάνο.

 

Με πληροφορίες από https://abcnews.go.com

Σχετικά άρθρα