Ένας ακόμη βασιλικός γάμος: Παντρεύτηκε η Πριγκίπισσα Ευγενία!

Μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ άλλος ένας γάμος πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μεγάλη Βρετανία. Με κάθε επισημότητα η 28χρονη πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον 32χρονο επιχειρηματία, Τζακ Μπρούκσμπανκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you to everyone for watching and joining in with the #RoyalWedding celebrations- congratulations once again to the happy couple!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις


Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι η δευτερότοκη κόρη του τρίτου παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Ανδρέα, δούκα του Γιορκ και της δούκισσας του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον. Είναι ένατη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από την 30χρονη αδερφή της Βεατρίκη.

Στιγμιότυπα από τη γαμήλια τελετή με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Η τελετή διεξήχθη με όλες τις βασιλικές τιμές στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, εκεί όπου πριν από πέντε μήνες τελέστηκε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πλέον δούκα και δούκισσας του Σάσεξ.

Πέρα από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον 97χρονο δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο, το πρόν έδωσαν τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως από το γάμο έλειπε η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.

Επισήμως η δικαιολογία για αυτή την απουσία είναι πώς η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου είχε άλλη υποχρέωση στη Σκοτία. Όμως οι καλές γλώσσες αναφέρουν ότι η απουσία της συνδέεται με την παρουσία της Σάρα Φέργκιουσον και της φημολογούμενης έντασης στη σχέση των δύο γυναικών λόγω της φιλίας της δεύτερης με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρώτη σύζυγο του Καρόλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Princess Eugenie and her father His Royal Highness The Duke of York arrive at St George’s Chapel ready for her Royal Wedding. #RoyalWedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις

Οι καλεσμένοι

Ανάμεσα στους 850 προσκεκλημένους είναι οι Αμερικανίδες σταρ Ντεμί Μουρ και Λιβ Τάιλερ, το ζεύγος Μπέκαμ, το ζεύγος Κλούνεϊ και τα διάσημα μοντέλα Σίντι Κρόφορντ και Ναόμι Κάμπελ.

Επίσης, 1200 πολίτες που έλαβαν πρόσκληση κατόπιν κλήρωσης. Ο γαμπρός είναι συνεργάτης του Τζορτζ Κλούνεϊ και του συζύγου της Σίντι Κρόφορντ στην εταιρεία τεκίλας που ίδρυσαν οι δυο τους το 2013.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα