Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 15/10

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε να νευριάσεις, γιατί δε θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα και κράτησε όσο πιο ήπιους τόνους μπορείς στη μεταξύ σας κουβέντα. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που σου φτιάχνουν το κέφι.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στο σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπημένε Καρκίνε, σήμερα με τις επιρροές που δέχεσαι θα περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα αν δώσεις μια ευκαιρία σε ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο που σε φλερτάρει αδιάκοπα…

ΛΕΩΝ: Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν την σχέση σας πουθενά ή αν θέλετε να συνεχίσετε να μεμψιμοιρείτε και να στεναχωριέστε με άλυτα προβλήματα. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι επιπόλαιες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, πλησίασε το σύντροφό σου και προσπάθησε να διορθώσεις τα πράγματα που τις τελευταίες ημέρες σας έχουν απομακρύνει. Υιοθέτησε μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντί του και απόδειξέ του πόσο πολύ τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Όσο για εσένα που έχεις ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, η δημοτικότητα σου θα είναι τόσο αυξημένη, που θα προσελκύσεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι με θετικό αντίκτυπο για την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Πάντως δε θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να αφήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει και να το γνωρίσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, σήμερα φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι πραγματικά στο χέρι σου να έχεις καλύτερη επαφή και επικοινωνία με το σύντροφό σου και πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου για μια συνάντηση με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σου εκμυστηρευτεί τον έρωτά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί μην ξεχνάς ότι και το ταίρι σου έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές, άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δε θα αργήσουν να φανούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή Δευτέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είσαι Υδροχόος, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν κιόλας βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σας. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από το πλευρό σου, μην απογοητεύεσαι και γρήγορα θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα της ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις έρθει σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Όσο για εσένα που ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, πρέπει να προσέχεις να φυλάγεσαι από όσους σε πλησιάζουν με μεγάλη ευκολία και σου λένε ‘‘μεγάλα’’ λόγια. Μην τα πιστέψεις, αν πρώτα δε σου αποδείξουν έμπρακτα τις προθέσεις τους.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/10

Σχετικά άρθρα